Iránytű a Végtelenhez

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_iranytu-ablak.jpgA Végtelen-sorozat harmadik kötete előre láthatóan 2011. márciusában fog megjelenni.

 

 

Az Ablak a Végtelenre - Böjte Csaba első, Helikon Kiadónál megjelentetett könyve - az apostoli hitvallás, a Hiszekegy állításait magyarázta meg közérthető, emberi nyelven. Olyan kérdésekre válaszolt, melyek minden emberben felvetődnek, és Böjte Csaba válaszai - nem csupán hívőknek - ezekre a hitbeli és az életben felvetődő egyéb problémákra szolgáltak magyarázattal. Az Ablak a Végtelenre című könyv nagy siker lett, kiadónk a kilencedik kiadást tervezi.
A sorozat második kötete - az Út a Végtelenbe című könyv - a katolikus egyház hét szentsége köré fűzi fel gondolatait. A hét szentség támogatást, mankót ad utunk során, segít nekünk, hogy elérjük a végtelent.
A két sikerkönyv után az Iránytű a Végtelenhez című kötet a tízparancsolatról és annak a mindennapjainkban betöltött szerepéről szól majd.
"Egyszerű könyveimet elsősorban felnövekvő szép fiaimnak és a hittel ismerkedő, az igazságra szomjas embereknek írom, és az a célom, hogy a titkokat ők is megértsék, a végtelenhez tartó vándorútjukra könnyedén magukkal is vigyék." Böjte Csaba
www.helikon.hu