Felsősófalvi gyerekek kirándulása

Nyomtatás
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Remeny-napkozi-gyermekei-kirandulasa/viewsize/SN856194.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Remeny-napkozi-gyermekei-kirandulasa/viewsize/SN856194.jpg'

SN856194.jpgA Felsősófalvi Szent Ferenc Alapítvány Remény Napközi gyermekei, az elmúlt héten 2012. augusztus 6-11-ig Marosvásárhelyen nyaraltak az Önök jóvoltából. Álmodozásuk valóra vált, sokat sokat voltak a vízben, kiáztatták magukat kellőképpen. A fürdés utáni vágyuk beteljesült.

Hálás szívvel szeretettel köszönjük  szépen a lehetőséget, az ajándékba küldött sok pénzt, melyből a gyermekeknek sok szép feledhetetlen élményben és boldogságban lehetett részük.
A kis falunk csendessége után a nagyváros zaja, jelzőlámpái, gyönyörű épületei , óriási strandja a Vikend, mind, mind nagy hatással volt rájuk. Talán épp a nyárnak az utolsó kánikuláját fogtuk ki ezen a héten. Gyönyörű időnk volt.
Először is a strandot vettük célpontnak, felfedezték minden sarkát, kipróbálták a medencéket, van belőlük öt is. Volt aki szépen megtanult úszni, úgy hogy egymást tanítva. Vízi csúzdáztak, halacskáztak buktak le a víz alá, élvezték a víznek minden pillanatát. Kenegettük a bőrüket, de azért a fehérebb bőrűek jól meg is pirultak.
Szerdán városnézésre indultunk, elmentünk moziba és megnéztük a ,, Táncoló talpak '' című háromdimenziós rajzfilmet. Senki nem volt a napközis gyermekek közül életében soha moziban. Egy pisszenés nem volt az egész film alatt, csak feszült figyelem. Ez újra feledhetetlen élmény volt számukra. Megnéztük a gyönyörű kultúrpalotát a szép tükörtermével együtt. Bementünk egy nagyáruházba és a mozgólépcsőt meg a liftet használták ki a gyerekek, mert ez is óriási élményt nyújtott számukra. Voltunk egy nagyon szép vidámparkban, ami egy nagyon szép játszótér. Sokat sokat játszottak itten. Mc Donáldsba sem jártak sose, a televízió reklámja után az is nagy élmény volt a gyermekeknek.
A mindennapi jóleső fáradság meghozta az étvágyukat is. Minden napra jutott bőven finom étel, és desszert is az evések után. A sok játszás, fürdés nagyon jól egymásra hangolta a gyerekeket. Esténként nehezen akartak elaludni, mert minden percét meg akarták élni a nyaralásnak. De ügyesek és aranyosak voltak mindannyian.
Nagyon szépen köszönjük jóságukat és szeretetüket, Isten fizesse meg Önöknek sokszorosan adományaikat.
A jó Isten áldja meg minden lépésükben, sok sok szeretettel a felsősófalvi gyerekek és nevelőjük Margit családjával együtt.

{zoomcat catid=1574}