Köszönjük a sok jót

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_deva.jpgKívánok a Szent Ferenc Alapítvány minden lakójának, kellemes Karácsonyi Ünnepeket és egy sikerekben gazdag újesztendőt! Ajándékul fogadjátok szeretettel, rövid kis bemutatómat, amelyben ti szerepeltek!

 

Kedves testvéreim, kedves nevelők, kedves barátok!
Velünk az Isten! Ha nem most akkor mikor érezhetnénk a legjobban azt, hogy igen velünk van. Örvendezzünk és vigadjunk, mert Karácsony van a szívekben, lelkekben!
Ha megtehetném, mindenkit átölelnék, úgy ahogy akkor tettük, amikor együtt voltunk Déván. Milyen jó volt, amikor az Angyalt vártuk a belső udvarban és énekelgettünk, pásztorjátékokat adtunk elő, vidáman vártuk, hogy megszülessen Ő, a mi Jézusunk. Ezekre az időkre szívesen gondolok vissza és néha, könnyes szemmel arra gondolok, hogy milyen jó volt minden, amit a Dévai Szent Ferenc Alapítványtól kaptam, kaptunk. Bár sokan árváknak neveztek, nem voltunk azok, legalábbis mi nem úgy éreztük soha, mert tudtuk, hogy vannak emberek, akik szeretnek és küzdenek értünk, volt, van és lesz egy apánk, aki mindig is szeretni fog minket, bárhol lennénk a világon, akire mindig számíthatunk, akiben sohasem fogunk csalódni! Köszönjük a sok jót és, hogy annyi csodálatos Karácsonyt varázsoltatok nekünk! Jól emlékszem, volt, hogy 3-szor is kaptunk ajándékokat, tehát nekünk nem 1 Angyalunk volt, hanem több is, ezért érzem úgy, hogy minket valaki nagyon szeretet, és ki más lehet az a valaki mind a mi Atyánk, akinek ma ünnepeljük a születésnapját!
Köszönöm Uram!