Félév végi beszámoló Erzsébettől

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_kedvenc.jpgKedves Erzsébet, nagyon örvendek, hogy ilyen szép, okos, ügyes virágok nyílnak a Szent Klára Otthonunkban... büszke örömmel kérem rád, rátok a jó Isten áldását! A ti szép eredményetek értelmet ad sok jószívű ember támogatásának, szeretettel,

Csaba t.


Kedves Csaba Testvér! :-)
Jakab Erzsébet vagyok, másodéves  hallgató a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Óvodai- és elemi oktatás pedagógiája szakán, és a Szent Klára Kollégium lakója immár több éve.
Nagyon megnyugtató érzés, hogy van egy hely Kolozsváron, ahová az  egyetemi órák után öröm hazatérni, ahol bármi gond adódik, együtt megoldjuk, ahol mindenki egyéni öröme megtöbbszöröződik, mert megoszthatjuk egymással, mert törődünk egymással. Olyanok vagyunk, mint a testvérek. Néha vannak ugyan vitáink, de háborúsdit azért nem játszunk. Köszönöm, hogy ott nem csak helyem, de otthonom is lehet az egyetemi évek alatt! 
Mindezért a jó tanulmányi előmenetelemmel tudok hálát adni. Az elmúlt félévben Isten segítségével minden vizsgám sikerült, a jegyeim 8-10 között vannak, a félévet pedig 9,23-as átlaggal zártam.
Kívánok Önnek csodás nyarat, testi-lelki felüdülést, finom ízeket, illatokat, s őszinte, körülölelő gyermek zsivalyt!
Munkájára Isten áldását kérve,
Erzsébet