Imádságos szeretettel kísérem utadat!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_17434820_1429186913793574_1391344115632899908_o.jpgHiszem, hogy sok érték van benned kedves Razván, bontakoztasd ki magadból, imádságos szeretettel kísérem utadat! 

Apai jósággal, 

Csaba t. 
 
Kedves barátaim, ismerőseim!
Mint minden embernek nekem is vannak álmaim, vágyaim és nem titkolom, kész vagyok bármit feláldozni azért, hogy ezek az álmok, vágyak be is teljesüljenek. Beleszerettem a filmkészítés szakmájába és rájöttem arra, hogy ha ebből meg is akarok élni, sokat kell még tanulnom és dolgoznom, hogy a megfelelő cuccokat meg tudjam vásárolni, ehhez. Én eddig soha az életemben nem tudtam, hogy mit akarok az élettől, viszont most már tudom, hogy mit kell tennem és, hogy mit vár el tőlem az Isten. Nem haragszom senkire, mert nincs okom rá, csupán követni akarom a szívemet és tenni valamit az álmaimért. A legnehezebb, amikor a szülőföldedet elhagyod, az hogy fogod a telefont és fölhívod a legjobb barátaidat, hogy közöld, velük a hírt miközben iszol még egyet hazád legjobb sőréből (itt a Csíki sörre gondolok) amikor utoljára öleled át a kedvesedet és utoljára hallod élőben, hogy „szeretlek”.  
Ezek a dolgok olyan érzéseket keltenek benned, amitől jön, hogy maradj, de neked menned kel, mert fáj, amikor azt látod, hogy összepakoltál és mindened, amid van csupán 2 táskába belefért. Te többet szeretnél, ezért kész vagy mindenkiről megfeledkezni, mindent hátra hagyni és ezt nem értik sokan, hogy miért teszed. Próbálsz úgy tenni mind, akit hidegen hagy, hogy másoknak hiányozni fogsz, de valójában legbelül, amikor még el sem mentél, már érzed te is mindenki hiányát. Én nem meggazdagodni megyek Németországba, csak edzeni és küzdeni, azért ami nekem fontos, ezt jó, hogy ha mindenki tudja. Köszönöm Csaba testvér, hogy újra a nagycsalád tagja lehettem, köszönöm, hogy annyi jó embert ismertem meg ön által ez idő alatt és köszönöm a sok jó tanácsot, ami útravalónak pont elég lesz. Akiket az utolsó 1 évben ismertem meg, azoknak pedig kívánom a legjobbakat és, hogy az életetekben, ha nem is barátként, de legalább haverként szerepelek ezt a leges legjobban köszönöm! Sziasztok, jelentkezem majd Németországból holnap.
V.Razvan