Isten áldja mindazokat kikre rámosolyogsz!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_15589568_1414461155254888_5982470945520603507_n.jpgKedves Csilla nagy nagy szeretettel ölellek, köszönöm mindazt mit a drága gyermekeinkért tettél és tenni fogsz a jövőben is!! Isten áldja mindazokat kikre rámosolyogsz!!

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csoporttagok.
Van, amikor az ember leánya tudja, mi a helyes, döntött is, és mégis nagyon nehéz kimondani, végig vinni, elengedni...
Hét éve Csaba testvér Csíksomlyón megkért, hogy vállaljam el a nagyváradi ház működtetését. Volt munkahelyem, négy gyermekem, öt unokám, házam, civil szervezetem. De én akkor úgy éreztem, hogy a jó Isten adott egy feladatot, amit nem lehet visszautasítani. Akkor sem volt könnyű a döntés...
A hét év sok megpróbáltatással, önmegtartóztatással, szomorúsággal járt, de több örömmel, sikerélménnyel, tanítással.
Csaba testvérnek hálás vagyok a szeretetéért, az imádságaiért, a támogatóknak, akiket a jó Isten vezetett, hogy mindig a kritikus pillanatban megérkezett valaki. 
Elsősorban azonban a családomnak vagyok hálás, hogy elfogadták ezt a helyzetet és megőriztek gondoskodó szeretetükben.
Most újra döntöttem, kértem Csaba testvért keressen helyettem mást. Elfáradtam, belefáradtam. Unokáim, gyermekeim folyamatosan haza hívtak. Azt mondják hiányzom, szükség van rám... Haza költözöm Érdre, a családom körébe.
Ha anyagi helyzetem, egészségem, erőm, időm engedi, továbbra is szeretnék Csaba testvérrel, a gyerekekkel, a váradi házzal kapcsolatban maradni.
Kérem a továbbiakban a házzal kapcsolatban keressétek Laszlo Matra, Mátrahegyi Lászlót, az új házvezetőt, aki már egy ideje kollégám - lelkes, dinamikus, művelt fiatalember - akár itt, akár telefonon:  +40747181648.
A nagyváradi házat, mindenkori gyermekeit, munkatársait kérlek tartsátok meg imádkozó szeretetekben és támogatásotokban,
Csilla nevelőnő