Tízezer Gyermekmosoly

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_IMG_5620_2.jpgKedves Érsek Emese!
Gyermekeink Kedves Angyalkái!!
Hálás szeretettel osztom meg a csatolt leveledet és a Tízezer Gyermekmosolyról szóló, jóságotokat megköszönő kis könyvünkről készült felvételt!!


Az idei decemberben is sok-sok bajbakerült gyermeknek a kis szívét töltöttétek fel, az élethez szükséges  reménnyel, bizalommal, örömmel! Imádságos szeretettel köszönjük a jóságotokat, dec 25-én 12.00 órától Déván szeretnénk egy karácsonyi szentmisében imádkozni mindazokért az angyalokért, akik Isten nevében elindultak, hogy jók legyenek, hogy jót tegyenek, hogy bennünket is jobbá varázsoljanak!! Szeretettel biztatlak, gyertek, akár a www.magnificat.ro oldalon keresztül kapcsolódjatok be a gyermekeink hálaadásába!!
Isten fizesse amiért mosolyba öltöztettétek házainkat.
Szeretettel,
Csaba t.
Kedves "Angyaltársak"!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esik.
A dicsőség Istené, aki velünk együtt "angyalkázik", nélküle esélyünk sem lenne.
Számomra az az öröm, hogy 11 éve Veletek együtt, összefogásban tudjuk az adventet szebbé tenni a környezetünk és magunk számára.
Mindenkinek az a része, amit jó szívvel hozzátesz, nélkülözhetetlen.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki a könyv sikeréhez írásával, bármivel hozzájárult. Köszönöm Nagyfalusi Évának a szerkesztést, nélküle nem jött volna létre a könyv, köszönöm Kovács Gergőnek és Czibor Zsófinak a grafikát és csodaszép kivitelt, Barna Tamásnak és Republic Groupnak, hogy lehetővé tette szeretetből cégének erőforrásai biztosításával, hogy a könyv fel öltse ünnepi ruháját, köszönöm a Szögi Ágnesnek és a Silber Nyomdának, hogy ereje megfeszítésével lehetővé tette, hogy a könyv még karácsony előtt a kezünkbe kerüljön.
Törőcsik Éva jóvoltából tegnap hajnalban sikerült egy adag könyvet a Jóhírodába elhozatnunk a nyomdából, így aki ma délután ötig vagy holnap délig fel tudja keresni a Jóhirodát (Ferenciek tere 9., Kárpátia udvar, Dévai Szent Ferenc Alapítvány irodája) a könyvből magához tudja venni a szükséges adagot, hogy továbbítsa az Angyalok felé az ünnepek alatt.
Szeretettel kívánok áldott karácsonyt végtelen hálával a szívemben!
Emese