Az év nevelői!!

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_053.JPGAz év nevelői a Szent Ferenc Alapítványnál az elmult tanévben, mindannyiunk büszkesége a Kolozsi család! István és Noémi Kovásznán nem csak nagyon ügyesen vezetik az egész házat, intézik eredményesen az engedélyeket, a papírokat, a téli tűzifát mindent, hanem egy lány családot is szépen nevelnek!! Három lányuk ment neki az idén az érettségi vizsgáknak és mind a három lány eredményesen vizsgázott!! Azt is elmondhatjuk, hogy ezek a lányok nemcsak sikeresek voltak a vizsgán, hanem ügyesek, szépek, okosak, és biztos vagyok benne, hogy az életben bárminek minek neki állnak  abban eredményeket fognak elérni!!
Mondhat bárki bármit a mai gyermekekről, fiatalokról! Krisztusnak igaza van!! Az eső ami a földre hull, nem tér vissza az égbe anélkül, hogy meg ne hozná a maga gyümölcsét!! A becsületes, kitartó munkának megvan a maga jutalma!! Lehet nevelni a XXI században is jósággal, szeretettel gyermekeket!! Lám ezeket a bajban lévő gyermekeket Isten nevében egy család befogadta! Nekik Isten nem adott a test és a vér kívánságából gyermeket, de ők Szent József példájára Isten akaratából átvállalták a bajban lévő családoktól a szülői funkciókat és büszke apák, anyák lettek!  Gyermekeikkel bármikor, bárhova elmehetnek, mert azokra mindig büszkék lehetnek!!
Új tanévre készülünk Noémi és István példája, sikeres élete minden szülőnek, pedagógusnak bátorítás, példakép lehet!! Ha nekik sikerül, eredményes, jókedvű, vidám felnőtt keresztényeket nevelni, akkor ez nem lehetetlen, akkor ez másnak is kell, hogy sikerüljön!! 
Nagy nagy szeretettel gratulálok a lányoknak is, de az "edzőknek is"!!  Isten nevében köszönöm a becsületes munkát!! 
Büszke örömmel,
Csaba t.