HELP WITHOUT BORDERS - SEGÍTSÉG HATÁROK NÉLKÜL

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_adomanyhatnelkul.jpgA Szabolcs megyei LYONESS vásárlói közössége határokon átívelően nyújtott segítséget a nehéz problémák miatt, szomorú sorsra jutott szegény gyermekeknek! A projekt 3 napon át, 3 országban, több mint 3 millió Ft. értékben adott adományokat és csalt mosolyt nagyon-nagyon sok gyermek arcára.
MAGYARORSZÁG - Magdaléneum Fogyatékosok Református Ápoló-gondozó Otthona - Nyíregyháza
A nehezen mozgó gyermekek a kerti padoknak, a hintaszékeknek úgy örültek, mint egy falat kenyérnek. A műsor alatt, mellyel a gyermekek a támogatóknak kedveskedtek, szem nem maradt szárazon! A számítógépeket azonnal használatba is vették az arra jogosultak.
UKRAJNA - Irgalmas Szamaritánus Református Gyermekotthon - Nagydobrony
Az iskolatáska szettek, melyek a vízfestéktől a tornazsákig mindent tartalmaztak nagyon elnyerték a gyermekek tetszését. A kisebbek ágyneműgarnitúráknak örvendhettek, a nagyobbak pedig 3 számítógépen gyarapíthatják tudásukat.
ROMÁNIA - Gyermek Jézus Otthon - Székelyhíd
A Virágvasárnapi rózsaültetés után második alkalommal is meglátogatta a közösség az otthon lakóit.
Emeletes ágyakkal, kerti fajátékokkal, hintákkal, tartós élelmiszerekkel, ruhaneműkkel lettek gazdagabbak.
Természetesen a számítógépek innen sem maradhattak el.
A közös ebéd, a közös játék, az együtt eltöltött percek felejthetetlen élményt hagytak mind a gyermekek, mind a támogatók szívében.
"A szeretet olyan mint a gyógyszer, nem jutalom. Nem annak kell adni aki megérdemli, hanem annak, akinek szüksége van rá!" (Böjte Csaba)