Bécsi támogatóinknak hála és köszönet!

Nyomtatás

Hamupipőke szemet válogatott! Most így reggeliben arra kérlek, hogy a szászvárosi első áldozókat, árva gyermekeket és az őket támogató bécsi jótevőinket a csatolt képen válogassátok szét!! Biztos, hogy sikerülni fog, de az is biztos, hogy közben rádöbbenünk arra is, hogy milyen jól el tudnak vegyülni a támogatottak, a támogatókkal. 

 
Igen, egy békés kép, azt gondolná az ember, hogy a szülök, nagyszülők vannak a gyermekeikkel, unokáikkal a képen! Nagyon nehéz elmondani egy gyermeknek, hogy miért nem jött el édesanyád, vagy édesapád, a tanévzáróra, az elsőáldozásra, az érettségire... és ilyenkor az ember úgy segít, ahogyan tud! A messzi mamák, papák eljöttek messziről, hogy helyettesítették a szülőket, nagyszülőket. Sajnos a nyolc elsőáldozóhoz csak egynek tudott eljönni az igazi édesanyja, a többieket a segélyben kapott messziről jött segélyezők vették ölbe, vezették az oltárhoz! Hálás szívvel köszönöm, hogy kedves támogatóink nem csak adnak maguktól, hanem önmagukat is adják ilyen kedves szép alkalmakkor a gyermekeinknek!! 
 

Isten fizesse Bécsben élő testvéreink jóságát, emberszeretetét!! Csaba t. b_300_300_16777215_00_images_stories_DSC_9711.jpg