Pesti Ferences Templom aug. 9. -20.00 óra

Nyomtatás

Meghivó! Pesti Ferences Templom. 2o15 aug.b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_DSC_1429.jpgb_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_Csaba-testver-sajto.jpgb_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_Csaba5.jpg 9. 

20:00 Szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond, Böjte Csaba 
---------------------------------------------------------------
Sokféle média kínálja a portékáját a Kárpát-medencében! Esténként, ha az ember tévé elé ül, szinte fárasztó minden csatornát hosszan zongorázni. Az evangélium vigasztaló, bátorító, erőt adó tiszta üzenete, - bár megvagyok győződve, hogy nagy igény van rá - mégis ritkán jelenik meg tisztán, fogyaszthatóan a televízióban! Ezért is mondtam igent Jakab Péternek mikor megkért, hogy taszítsam a Bonum Televízió szekerét! 
 
A Bonum Televízió alulról szerveződő médiaközpont, és olyan feladatot tűzött maga elé célként, amellyel örömmel azonosulhatunk! A Kárpát-medencében szeretnénk megmaradni, igen, szeretnénk jókedvű munkával, vidám énekszóval, ropogós kacagással betölteni drága szülőföldünket, Isten Országát építeni! Biztos, hogy sok gond van, de ha összefogunk erősebbek leszünk, minden gondnál, imával, szeretettel győzni fogunk és megmaradunk! Mindezért nem csak imádkozunk, hanem friss, vidám, az evangéliumból sarjadó igaz értékeket  akarunk nap mint nap tálalni a média hatalmas svédasztalára! A Bonum Televízió által szeretnénk kisebb testvéri jósággal minél több otthon ajtaján  bekopogni és bebocsájtást nyerni, hogy igaz hírekkel, jókedvvel, reménnyel segíthessük testvéreinket talpon maradni, eredményeket elérni, győzedelmeskedni a mindennapi gondok forgatagában! Azt szeretnénk, hogy családjaink bizalommal nézzenek a holnapba, jobban szeressék egymást és a szép szülőföldünket, a Kárpát-medencét! Az szeretnénk, hogy testvéreink bizalommal, élő hittel fogják meg mennyei Atyánk kezét, aki nemcsak megteremtett, de meg is hívott, hogy társai legyünk a világ továbbteremtésében, és ezáltal  nőjünk fel oda, hogy egy asztalhoz ülhessünk vele a szentek társaságában!
 
Ezért most vasárnap, augusztus 9-én zászlót bontunk, szeretettel meghívunk, hogy jöjj imádkozzunk együtt nemes céljainkért, a Bonum Televízióért! Ezen a szép vasárnap, este 2o.oo órától a pesti ferencesek nagytemplomában kezdődő szentmisén szeretnénk Isten áldását kérni munkánkra, bemutatni a Bonum Televízió csapatát és meghívunk, hogy imával, munkával, anyagi támogatással te is segítsed ezt a nemes kezdeményezést, a Bonum Televíziót!
 
Nagy szeretettel várunk, Csaba t. 
 
http://bonumtv.hu/news/vatikan/ferenc-papa-es-a-ministransok-talalkozoja-9971