Nagyon szomorú hírt kell megosztanom!

Nyomtatás
A tegnap Aradról Déva felé jöttünk az autóval, Igret Sándor, hajdani diákunk vezette este tíz óra felé az alapítvány autóját. Szabályosan előzött, nem volt kanyar, nem volt záró vonal, mikor a semmiből egy kis városi robogón feltűnt egy ember. Az úton haladó kis motorbiciklin, sötétben - ahogy utólag is bebizonyosodott a rendőröri vizsgálat során - az egyetlen utas egy kis elemlámpával világított! Sándor jól vezetett, próbálta elkerülni az ütközést, de az autó bal oldala elsodorta a mozgó motorbiciklit. Azonnal hívtuk a mentőket, nagyon gyorsan kijöttek, de nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt motoroson. A rendőrség nagyon szakszerűen elvégezte az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, imádkozva várjuk a fejleményeket.
b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_DSC_1141_1.jpgMa este hat órától szeretnénk a szentmisében együtt imádkozni az áldozatért és Sanyiért, a kereszten szenvedő Krisztus urunk példájára teremtő mennyei Atyánk kezébe ajánlani lelkünket! 
Szeretettel kérlek, hogy ti is imádkozzatok az áldozatért és a kedves fiamért Sándorért, aki egészen biztos, hogy nem hibás, hisz mellette ültem, előre néztem, de a sötétben én sem láttam a közeledő mozgó járművet! Sanyika nagyon jól vezet, nyolc éve van hajtási, soha nem volt balesete, nyugodt, csendes fiatal ember, ma van a születésnapja, az apukáját ugyanezen az úton gázolta halálra évekkel ezelőtt egy autó!!
Isten irgalmában bízva, 
Csaba t.