Szeretettel kérlek imádkozzatok

Nyomtatás
b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_euszallo.jpgGál Kinga, Kolozsvár született európai parlamenti képviselő, az Európai Néppárt(Kereszténydemokraták) alelnöke és Winkler Gyula, vajdahunyadi születésű európai parlamenti képviselő meghívására, 20 munkatársammal Strasbourgba, a parlamentbe utazunk! Útközben megalszunk Münchenben és így lehetőségem lesz vasárnap egy szentmise áldozatban együtt imádkozni az ott élő magyar testvéreimmel, majd ugyancsak vasárnap este Strasbourgban is együtt imádkozunk a testvéreinkkel közös szülőföldünkért a jó öreg Európáért!
E hosszú utat bevállaltuk, hogy lehetőségünk legyen látni, hallani az Unió döntéshozóit! Szeretnénk meghallgatni a holnappal kapcsolatos terveket, elképzeléseket, ugyanakkor gondjainkról, félelmeinkről is be akarunk számolni!
Szeretettel kérlek imádkozzatok, hogy utunk sikeres, termékeny legyen, drága gyermekeink számára!
Szeretettel,
Csaba t.
2016 Ápr.10. vasárnap,
Szentmise 11.00 München Szt. Erzsébet templom: Cím: Breisacherstr. 9/a, 81667 München
Szentmise 17.00 Strasbourg, Très Sainte Trinité kàpolnàjàban: Cím: rue de Boston Strasbourg (Esplanade negyed) A templom modern, tornya nincs, de egy nagy kereszt van a bejáratánál. Szemben a Jacques Sturm iskola, előtte parkolási lehetőséggel.