Gabi

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_gabi.jpgKedves Támogatóink!

Hihetetlenül jó érzés, mikor azt látom, hogy a tizenöt éves munka ilyen szépen sikerül. Gabit még óvodás korában fogadtuk be a szászvárosi otthonunkba, egy fantom blokkból, és az idén érettségizett Déván eredményesen.  Ezt a képet az ő facebook oldaláról másoltam ki.

Számomra nagy elégtétel, ha valaki ilyen belső örömmel lép ki az otthonunk kapuján, ha ilyen mosolyogva, diplomával a zsebében kezdheti meg élete immár felnőtt korszakát!

Büszkék vagyunk erre a szép lányra és persze a többi gyermekünkre is! Mert Szent Józsefi értelemben apja vagyok ennek a nagylánynak is, ő  nem a test és a vér kívánságából született az életembe, hanem Isten akaratából! Ahogyan a mennyei atya kérésére igent mondott Szent József a kis Jézusra, ugyanúgy Isten nevében fogadjuk mi is a bajbanlévő gyermekeket.

Az évek alatt Gabinak a neveléséhez több kollégám is hozzá járult, nekik a nevelőknek szeretettel köszönöm a szemmel láthatóan eredményes munkát!  Hálát adok e képpel a nagylelkű támogatóinknak, mert nélkülük nem tudtunk volna igent mondani az ajtónkon kopogtató gyermekeknek! Boldog örömmel köszönöm jótevőinknek, hogy ilyen szép, nemes feladatban társak lehettünk!

Hálás szívvel

Csaba t.