Lassan itt a 2017-2018-as tanév vége!

Nyomtatás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC_3446.JPGLassan itt a 2017-2018-as tanév vége! 2134 gyereknek adunk vakációt most a hétvégén! Ma, június 6-án, 18.00 órától szentmise áldozatot mutatunk be a dévai templomunkban mindazokért, akik e tanévben értünk imádkoztak, gyermekeinket támogatták! Hálaáldozatunk bemutatásába be lehet kapcsolódni az interneten keresztül is a www.magnificat.ro oldalon.

Gyertek köszöntsük együtt mennyei Atyánkat, kiben mindannyian testvérekre találtunk, imádkozzunk a gyermekeinkért és mindazokért, kik a szeretet útján járva az árvákhoz lehajolnak!
Sokan kérdik, hogy hogyan, miből lehet ennyi gyereket táplálni, ellátni?! Az alábbiakban megosztok egy levélváltást, mely szépen jelzi, hogy a kockák, a kis puzzle darabok, hogy állnak egységbe, hogy így együtt a gondviselő Isten képét felragyogtassák a világban! 
Hiszek a szeretet végső győzelmében, 
Csaba t. 
Mélyen tisztelt, szeretett Csaba testvér!
Egy csöpp magyar szigetközi faluból, Kisbodakról jelentkezem.
A félárván felnőtt, és május 9-én, 99 évesen örök hazába költözött drága jó Édesapánk, Németh Miklós (1919-2018), 6 gyermek, 11 unoka, 22 délunoka és egy ükunoka papája, végakaratát teljesítjük azzal, hogy a koszorú megváltást a dévai árvák javára fizetjük be..................
Isten áldja meg szent tevékenységét. Kérem, tiszteljen meg válaszával, és legyen segítségemre a legjobb megoldásban.  
Köszönettel: 
Mezei Tiborné Németh Teréz
​TISZTELETTEL és SZERETETTEL OSZTOM MEG AZ ÖRÖMHÍRT:
- VAN KOMOLY HOZAMÚ, "SAJÁT" KUTUNK!
Tegnap délutánra 94 méternél elérték azt a vízeret, amelynek hozama már igen-igen jó!
Ma a 225-ös furatba elhelyezik a 140-es béléscsöveket, majd kaviccsal töltik ki.
Tegnap a futár meghozta a 380 V-os szivattyút, amely e mélységből felnyomja vizet.
A villanyszerelők rákötöttek 200 méter vezetéket (94 mélység + 100 az elektromos kapcsoló helyiségig), Berci megrendelte a 100 méter csövet.
Most már csak azon kell gondolkodnunk, hogy hol lesz a "vízház", ahol a napi-víztartálynak, a szűrőknek/lágyítóknak, az állandó nyomást biztosító szivattyúknak, a hidrofornak lesz a biztonságos, fagymentes helye.
Drága Könyvelő!
Ma küldöm a szivattyú számláját, amit a futárnak fizettünk ki.
Holnap a kútfúrók végelszámolását küldöm.
TISZTELETTEL KÖSZÖNJÜK!
A Teremtő Isten áldása legyen minden "igaz" emberen!
Szeretettel ölel:
Ferencz Klára és Szőts Béla
"..így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk." 
Kedves  Teréz!
Fogadja őszinte részvétemet! Isten nyugtassa az édesapját. Nemrég vesztettem el édesanyámat, sajnos tudom, hogy milyen nagy űrt hagynak szeretteink maguk után! 
Nagylelkű felajánlásukat szeretettel köszönöm! Mindenik otthon szokott ilyen, olyan támogatást kérni. A keresdi központunkban kutat kellett fúrnunk, pumpa kell és pumpaház, hogy tiszta víz legyen a gyerekeknek! Az önök támogatásából 94 méteren víz fakadt, és én megkérem a keresdi ház vezetőit, hogy a kutat nevezzék el Szent Miklósról, így a papa neve minden pohár víz elfogyasztásakor meg lesz említve!
Őszinte részvéttel, 
Csaba t.