Motoros Találkozó 2020!

Kategória: Hírek, események, rendezvények Találatok: 253

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_9158.jpgAz idén lesz 15 éve, hogy Bujdosó Janó hívására elindultak a motorosok Makóra, hogy találkozzanak egymással és együtt motorozzanak Dévára, a gyermekeinkhez!! Azóta, ha szeptemberi tanévkezdés, akkor motoros találkozó a Szent Ferenc Alapítvány gyermekeivel!! Jó kezdeményezés, mert így nálunk nem becsengetnek az új tanévre, hanem bedurrantsuk a motorokkal és az iskolát, biza így nagyobb lendülettel tanulnak a gyerekeink!!

Eddig minden évben összejött!! Mi az idén is kezdjük a tanévet és függetlenül attól, hogy hány motoros tud eljönni, mi megtartjuk a motoros találkozót szeptember 12-én!  Ha egyetlen egy motoros is eljön mi neki is elkészítjük a díszkaput és ugyanúgy szentmiseáldozatot is fogunk bemutatni, 18.00 órától. Imádkozni fogunk, nem csak a 2020-21-es tanévért, hanem a mi hűséges barátainkért, azokért akik eljöttek, azokért is akik elszoktak jönni és azokért is akik már a mennyek országának széles útjain barangolnak, mint Bujdosó Janó!!
A találkozót az imát felfogjuk rakni a www.magnificat.ro oldalra és így ha online módon is, de együtt fogunk lenni! Ezen a szombaton a gyermekeinkkel, együtt fogunk imádkozni a szabadon száguldás szerelmeseivel!
Szeptember 12-én, kétkeréken, vagy az interneten, de várunk a gyermekeinkkel szeretettel, 
Csaba t.