www.magnificat.ro

Pagina web Fundatia Sfantul Francisc
 

Citește mai mult:Zarándoklat a természetértElkezdődött egy új hét!! Merre veszed az irányt!! Jó lenne, ha Zoli tanácsai vezetnének!! Indulj el és akard, hogy minden napod legyen zarándoklat, a veled együtt újjászülető természetben, a karját feléd kitáró teremtő Istened felé!! A hét első napján Isten áldását kérve rád, 

Csaba t.

Citește mai mult:Un preot maghiar și-a cerut scuze românilor de 1 DecembrieDupă ce steagul românesc din dreptul statuii Ostașului Român din Sfântu Gheorghe a fost dat jos și înlocuit cu cel secuiesc, preotul franciscan Böjte Csaba și-a cerut scuze românilor în locul făptașilor, pe 1 decembrie. Părintele, personalitate cunoscută în rândul maghiarilor, a publicat acest mesaj pe pagina sa de Facebook, îndemnând românii și maghiarii să-și accepte reciproc simbolurile.

Citește mai mult:Induljunk el újra közösen építeni jövőnketJúniusban immár második alkalommal telt meg zarándokokkal a somlyói nyereg. Több, mint százezer zarándok gyűlt össze ma is, pünkösd előtti szombaton a hagyományos csíksomlyói búcsúra a Kis- és Nagysomlyó-hegy közötti nyeregben, ahol ezelőtt egy héttel Ferenc pápai celebrált szentmisét.

Citește mai mult:A „történelmi megosztottságon” akar túllépni Ferenc pápa romániai apostoli útjánFerenc pápa romániai látogatása – amelynek egyik kiemelkedő állomása Csíksomlyó lesz – azt szolgálja, hogy túl lehessen lépni a „történelmi megosztottságon” – mondta május 29-én, szerdán Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár.

Citește mai mult:Zarándokköszöntő programjainkA pápalátogatástól pünkösdig tartó időszakban színes programkínálattal és sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Citește mai mult:Pál Feri - Év végi hálaadásValamit lezárunk, s valamit elkezdünk. Hálaadó szándékkal érkeztünk meg, közben pedig nagyon foglalkoztat bennünket, hogy mi Isten akarata, mi Isten terve? Mi Isten szándéka velem? Mi a terve az én életemben? Hogyan akar megnyilatkozni az én életemen keresztül?” Amikor elhangoznak ezek a kérdések, s elkezdődik egy új év, olyan természetszerűen rögtön a jövő felé irányítjuk a tekintetünket, s a gondolataink elkezdik fürkészni azt a kikutathatatlant és bizonyos szempontból leírhatatlant, amit úgy szoktunk megnevezni, hogy „jövő”.

Subcategorii