Merjünk nagyot álmodni!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstszombathely.jpgBár kicsik vagyunk, akarjunk mi magunk is, Boldogok lenni!! Testvéreim, jó szentnek lenni, tudatosan induljunk el az életszentség útján, Jézus Krisztus követése ezt az egy dolgot  jelenti, az evangélium minden sora is erre bíztat:  "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is. " Mt 6,19

Kedves Testvéreim nem késő, határozzuk el magunkat a nagy utazásra, a földről az égbe, a marék pórnyi létből az örökkévalóságba! Az utazás szent, mert maga a Mesterünk az út, az idegenvezető, de még a cél is Ő!  Irány az örök élet, irány a mennyország!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

 

 

 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Sokszor értelmetlennek tűnik újra és újra letérdelni, megpróbálni átölelni az értékeket, amelyek bár vonzanak bennünket, mégis kicsúsznak a kezünkből, de a kegyelem megtisztít és felemel akkor is, ha látszólag elillan a tisztaságunk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. február 23. péntek, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Harmincéves koráig Jézus rejtettségben élt

Harmincéves koráig Jézus rejtettségben élt, engedelmeskedett szüleinek és „gyarapodott bölcsességben, korban s kedvességben Isten és az emberek előtt” [Lk 2,52]. Ácsként dolgozott.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube