Merjünk nagyot álmodni!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstszombathely.jpgBár kicsik vagyunk, akarjunk mi magunk is, Boldogok lenni!! Testvéreim, jó szentnek lenni, tudatosan induljunk el az életszentség útján, Jézus Krisztus követése ezt az egy dolgot  jelenti, az evangélium minden sora is erre bíztat:  "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is. " Mt 6,19

Kedves Testvéreim nem késő, határozzuk el magunkat a nagy utazásra, a földről az égbe, a marék pórnyi létből az örökkévalóságba! Az utazás szent, mert maga a Mesterünk az út, az idegenvezető, de még a cél is Ő!  Irány az örök élet, irány a mennyország!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

 

 

 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube