Merjünk nagyot álmodni!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_cstszombathely.jpgBár kicsik vagyunk, akarjunk mi magunk is, Boldogok lenni!! Testvéreim, jó szentnek lenni, tudatosan induljunk el az életszentség útján, Jézus Krisztus követése ezt az egy dolgot  jelenti, az evangélium minden sora is erre bíztat:  "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is. " Mt 6,19

Kedves Testvéreim nem késő, határozzuk el magunkat a nagy utazásra, a földről az égbe, a marék pórnyi létből az örökkévalóságba! Az utazás szent, mert maga a Mesterünk az út, az idegenvezető, de még a cél is Ő!  Irány az örök élet, irány a mennyország!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

 

 

 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor az ember elindul az élete útján mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít, ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. november 23. csütörtök, Kelemen és Klementina napja van. Holnap Emma napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Föl kell nőni

Pál apostol így ír: „Tudjuk azt is, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik, hiszen ő saját elhatározásából választotta ki őket.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube