Beszélgetés Farkas Bertalannal

Bővebben: Beszélgetés Farkas BertalannalKellenek a példaképek, az olyan emberek, akik nem csak álmodoznak és nagyokat mondanak, hanem a tettek mezején be is bizonyították, hogy az ég, nincs is olyan messze a földtől és a dobogó legfelsőbb foka is elérhető!! A Nagyszalontai gyerekek felkeresték az első magyar űrhajóst, Farkas Bertalant, aki nagy örömmel fogadta vendégeit és osztotta meg velük emlékeit arról a napról amikor Valerij Kubaszovval a Szojuz 36 fedélzetén kirepültek az űrben. Fogadjátok szeretettel a kisfilmet.

Szeretettel, 

Csaba t. 

A kőtörő

Bővebben: A kőtörőRéges- régen élt egy szegény ember, aki minden áldott nap kijárt a nagy sziklás hegyek közé, ott egy nagy csákánnyal egymás után fejtette ki a hatalmasabbnál hatalmasabb kődarabokat, szállította be a városba az embereknek, hogy építsenek házakat belőle. Nem volt ember a falujában, aki nálánál ügyesebben tudott volna köveket fejteni: szívesen is vették tőle a városiak, s ő úgy-ahogy, szegényesen megélt a mesterségéből.

Szív otthon Déva

Bővebben: Szív otthon DévaA héten a szív otthonban jártam, forgattam. Nagyon jó és felejthetetlen élményben volt részem. Itt élek ugye bár Déván egy jó pár éve, de eddig soha sem tudtam, hogy kik ezek a lányok, akik Vasárnaponként, néha-néha esténként meglátogatják a dévai gyerekeket. Azt hittem, hogy turisták meg affélék, de volt szerencsém közelebbről megismerni őket, életmódjukat. Nem tudtam, hogy ők igazából misszionáriusok és, hogy nem csak minket, hanem az összes nehéz-sorsú gyereket, családokat Déváról rendszeresen meglátogatják és elbeszélgetnek velük, imádkoznak értük minden reggel, délben és este, sőt ha dolgozni kell valamit, azt is szívesen elvégzik.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az elutasítás nagyon egyszerű, egy pillanat műve! A befogadás, az értékeink gyöngéd megosztása, a megbocsátás évekig tartó kemény munka, és én mégis erre az útra biztatok mindenkit, mert ezen az úton jár velünk a mi Istenünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2017. február 28. kedd, Elemér napja van. Holnap Albin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sokan hittek benne...

Egyszer Jeruzsálemben azt mondta: „»Bontsátok le ezt a templomot, és harmadnapra fölépítem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube