Bővebben: Évközi 12. vasárnapÉlő szentmisébe kapcsolódhatnak be Déván Évközi 12 vasárnap, amit Bernardin testvér mutat be.

Bővebben: Meghívó a Zene táborba DéváraBoros Józsi támogatónk és barátunk segítségével idén is megrendezésre kerül a dévai nyári zenei tábor. Akik előző években is voltak tudják, hogy egy igazi zenei kóstolót, kézműves, tánc és sport foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek.  Idén is gazdag program várja a gyerekeket, ezért szeretettel várjuk a gyerekeket közeli és távoli házainkból az egyhetes nyári táborra, július 8 és 15 között.

Bővebben: Szentmise Évközi 2. vasárnap DévánMarek Bernardin ofm szentmisét mutat be Évközi 2. vasárnap Déván

Bővebben: Szentháromság vasárnapjaAbban az időben: a tizenegy tanítvány elment Galileába, fel arra a hegyre, ahova Jézus rendelte őket. Amikor meglátták őt, leborultak előtte a földre. Egyesek azonban még mindig kételkedtek. Jézus odament hozzájuk, és ezt mondta nekik: „Én kaptam meg minden hatalmat az égen és a földön. Ezért most menjetek el, és tegyetek tanítványommá minden nemzetet! Kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Tanítsátok meg őket mindannak megtartására, amit parancsoltam nektek! És íme, én veletek vagyok mindennap a világ végéig!”

Bővebben: Szentmise Déván, 2018. január 10Szentmisét mutatott be Főcze Imre fr. Bonaventura Déván

Bővebben: Te mit tennél a környezetedért?A Szent Ferenc Alapítvány gyerekei és nevelői kézműves délutánt tartottak, amiről egy kis film készült.

Bővebben: Évközi 1. vasárnap, 2018 - DévaBernardin testvér szentmisét mutatott be Évközi 1. vasárnap Déván

 

Bővebben: Húsvéti lelkigyakorlat Csaba testvér vezetésével 2018Déva, 2018. március 27- től április 1- ig (keddtől húsvét vasárnapig)

Bővebben: Év végi hálaadó szentmise DévánÉv végi hálaadó szentmise Déváról

 

Bővebben: Boldog Szülinapot Csaba testvér!Kedves gyerekek, kedves barátaim szeretettel köszönöm értem mondott imáitokat, jókívánságaitokat!! Most lefekvés előtt még elmondok egy imát drága jó szüleimért, hisz az ők igenje adott életet nekem!! Döntsünk mindannyian az élet mellett! 

 

Bővebben: Advent negyedik vasárnapja, Déva- 2017Advent negyedik vasárnapján Bernardin testvér szentmisét mutatott be Déván.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak egyetlen út áll előttünk nyitva: a szeretet útja. Minden más út zsákutca, mely nem vezet sehova. Ha lenne valahol egy kis rövidítő az erőszak poklán keresztül, akkor legalább nagypénteken Krisztus rálépett vol na, de nem tette. Ő kitartott a szeretet útján nagycsütörtökön, nagypénteken keresztül a kereszthalálig, a húsvét hajnali dicsőséges győzelemig. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. szeptember 19. szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Kíváncsi lennék arra...

Kíváncsi lennék arra, aki a kereszten agonizálva képes lenne még ennél is érthetőbben fogalmazni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube