Van visszaút

Bővebben: Van visszaútTudjuk jól, hogy egy párkapcsolat milyen nehéz műfaj, rengeteg kompromisszummal, elfogadással, türelemmel, de persze sok-sok örömmel. Ugyanez igaz a barátságra is, sőt. Hiszen egy igazi barát akár egy életen át is velünk lehet, kezdve kamaszkori bukdácsolásainktól, egészen addig, míg már az unokáink szaladgálnak körülöttünk. Velünk van jóban és rosszban, átsegít a nehéz időkön, de bizony előfordulhat az is, hogy néha összezördülünk. Hogy a harag ne örökre szóljon: íme, néhány tipp, hogyan hozzuk rendbe a barátságot.

Már megint mi a baj a férfiakkal?

Bővebben: Már megint mi a baj a férfiakkal?A napokban olvastam egy cikket a Buzzfeed angol nyelvű honlapon. Amikor a végére értem, úgy éreztem, hogy betelt a pohár. Mintha minden létező forrás egy erővel próbálná a sárba döngölni a férfi nemet, ezért elérkezettnek éreztem az időt, hogy felszólaljak a rágalmazások ellen. Mert ez mindannyiunk közös ügye.

Jézusról nevezett Avilai Nagy Szent Teréz szűz és egyháztanító

Bővebben: Jézusról nevezett Avilai Nagy Szent Teréz szűz és egyháztanítóSzemélyének, szellemességének és magatartásának varázsa már gyermekkorában megmutatkozott, és ezt a művészetet, hogy „embereket megvidámítson, és nevetésre indítson”, haláláig megőrizte.

Nagy Szent Teréz könyörögj érettünk!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

Alkategóriák

Alkategóriák

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt mondják, hogy a fa arra esik majd hulltában, amerre hajolt életében. Amilyen széppé vagy torzzá formáltuk magunkat az életünkben, olyan pályára állunk a halálunk pillanatában. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. október 22. vasárnap, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nyugalom

Az embernek imáiban állandóan kutatnia kell, mi az ő testreszabott feladata, és azt nyugodtan, következetesen valósítsa meg. Jézus nem siet. Bármennyire is sürgeti Istent a világ megváltásának nagy kérdése, nem születik két hónapra az angyali látogatás után.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube