Hatalmas elismerés érte a bükki füves embert - Gyuri bácsit!

Bővebben: Hatalmas elismerés érte a bükki füves embert - Gyuri bácsit!Nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából állami kitüntetéseket adtak át a maguk területén kiemelkedőt alkotó - nyújtó szakembereknek, tudósoknak és művészeknek. A kitüntetettek között volt Szabó Gyuri bácsi, a népi magyar gyógyászat kiemelkedő alakja, aki több évtizedes munkássága elismeréseként vehette át a rangos állami kitüntetést.

- Gratulálok Szabó Gyuri bácsinak!! -
Csaba testvér

A közbenjáró imához bátorságra és türelemre van szükség

Bővebben: A közbenjáró imához bátorságra és türelemre van szükségIsten megkönyörül népén Mózes közbenjáró imájára. Ehhez az imához pedig bátorságra és türelemre van szükség – Ferenc pápa erről beszélt március 15-én, a reggeli szentmisén, amelyet a Szent Márta-ház kápolnájában mutatott be.

„Emeljünk a magasba minél több gyermeket!” – keresztény, nemzeti értékeinkkel a gyermekvállalásért

Bővebben: „Emeljünk a magasba minél több gyermeket!” – keresztény, nemzeti értékeinkkel a gyermekvállalásértA Magyar Kormány a 2018-as évet a Családok Évének nyilvánította, melynek keretében máris számos megmozdulás vette kezdetét az anyaországban. „Emeljünk magasba minél több gyermeket!” elnevezéssel országos rendezvényt szervezett a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A cél: világrekord megdöntésével felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Alkategóriák

Alkategóriák

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiába ülök ábrándosan a Balaton közepén egy hajóban, és várom, hogy a szél majd a partra repít, ha nem tartom készenlétben a vitorlát, hogy a fuvallat belekaphasson, nekifeszüljön, és vágyaim felé repítsen. Ha kitartóan tesszük Isten akaratát, s így egyre jobban átadjuk életünket neki, akkor Ő mind jobban átveszi lelkünk vezetését.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. március 17. szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mivel indította útra a mennyei Atya?

Mivel indította útra a mennyei Atya Szent Fiát, mit ajándékozott Neki?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube