Bővebben: Szeressük a gyermekeketJézus: "Hagyjátok csak a gyermekeket, ne akadályozzátok meg őket, hadd jöjjenek hozzám, hisz ilyeneké a mennyek országa!" (Mt 19, 14)
Csaba testvér: "A gyerekeket szeretettel átölelni és hordozni kell. Megtenni mindent, hogy ha már karjaim közé sodródtak, Isten akarata szerint alakuljon a további életük."
Szeressük a gyermekeket, hisz bennük van a jövő!
Bővebben: Örömmel készülünk...Melbourneben és a hatalmas Viktória államban élő délvidéki magyaroknak van egy nagyon szép klubjuk! 2018. november 15-én, holnap délre oda vagyunk hivatalosak! Örömmel készülünk a találkozóra, remélem, hogy sok- sok testvéremmel lesz alkalmam ismerkedni, együtt imádkozni, bizalommal elbeszélgetni!!! 
Szeretettel,
Csaba t. 
Kép: Sikerült egy sirályt lencsevégre kapnom Ausztrália egén!!
DEMOKRATIKUS DÉLVIDÉKI MAGYAROK SZÖVETSÉGE
alakulás éve: 1971
cím: 8-12. Marton Court, Rockbank, 
facebook oldal:  D.D.M.Sz- Australian Democratic Association ofSouthern Hungarians
információ: Bohata Marika
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
telefon: 03 561 101 32
találkozók: havonta egyszer vasárnap (élő zenés ebédek)
Alapítás célja, rövid története: A szövetség hagyományaink megőrzésére, a magyarság összetartásának jellegével lett alapítva.
Korosztály: Nincs korhatár.........

Bővebben: Erzsébet és Katalin bál

Bővebben: Közösség…erőMilyen szép, ahogyan ősszel a madarak szinte felhőt alkotva repülnek, és a ragadozó csak azt tudja elkapni, aki lemarad, ki-kiválik a közösségből. 
Csaba testvér
Melbourneben 
Bővebben: Hála és köszönet...Sok támogatónk van Ausztráliában..ez még csak az első hetünk itt, de szeretném kifejezni hálás köszönetemet azért a sok sok támogatásért amit az alapítvány számára kaptunk , kapunk és a sok sok szeretetet amit most is kapunk szállások , meghívások , ki tudná mind felsorolni....mint az alapítvány képviselője Ausztráliában már lassan több mint 10 éve csak annyit tudok mondani a jó Isten áldása legyen rajtatok mindenért...
Sok szeretettel
Eszter ( Dr Kalotay Eszter)
A képek a borszéki házunkból, ami szintén egy ausztráliai magyar hagyatékából született a gyerekek
Bővebben: Sok szép növény él itt Ausztráliában!A mimózalevelű zsakaranda virágzás idején nagyon látványos. Nemcsak a fát borítják roskadásig a virágok, hanem többnyire az alatta levő talajt is.
"Isten látta, hogy nagyon jó mindaz, amit alkotott." Teremtés könyve 1,31
Azt akarom, mondja Jézus Krisztus -,hogy az én örömöm a ti örömötök legyen és örömötök teljes legyen!! Jn 15,11 Isten gyönyörködik a világban és szeretné megosztani velünk a természetben való gyönyörködés örömét!! Ez egy olyan öröm amiből akár 8 milliárd embernek is jut bőségesen!! Fedezzük fel a környezetünkben megbúvó szépségeket és a birtoklás vágya nélkül gyönyörködjünk bennük!!
Szeretettel, 
Csaba t.
Bővebben: Dési Csabával...Ma délután, 2018 november  10-én, a déli félteke egyetlen Magyar Református Templomában jártam, itt tartottam egy előadást a helybeli testvéreimnek!  Dési Csaba Gyergyószentmiklóson született tiszteletes úr fogadott a kedves híveivel együtt!!
Jó volt együtt imádkozni, szeretetben, jó testvérekként együtt lenni!! 
Hálás szeretettel,
Csaba t. 
Bővebben: Melbournban...November 11, vasárnap  11.00 órától "búcsú"  a magyar kápolnában….
Szent beszédet tartja Böjte Csaba, utána ebéd és még  egy beszéd ….
Kép: Megérkeztem: Melbournebe
Bővebben: Csaba atya csodás gondolataTudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Ne add fel! Egy életed van, egyetlen dobás. Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni. Tudj kacagni saját kudarcaidon, és kezdd elölről.
Bővebben: Mit látunk?"Az ember azt látja a világból, amit szívében hordoz."
Johann Wolfgang von Goethe
Bővebben: Nézd csendben a virágot...Ausztráliában most kelek fel... Kárpát-medencében, te most fekszel le... itt tavasz van, nálad ősz, és ugyanazon a földgolyón vagyunk! 30 órányi út, és meglátod, a kert mellett mint gaz nőni azt a virágot, mit te otthon cserépben a nappalid legszebb sarkában nevelsz! Nézed csendben a virágot és beléd nyilall a felismerés: milyen kicsi ez a földgolyó! Kicsi és törékeny, ezért járjunk rajta sokkal óvatosabban! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem szabad félni a lelki szembesülések tisztító, sokszor nagyon sötét éjszakájától. Az indulatok, haragok, félelmek bennünk vannak, és azáltal, hogy előkerülnek, megfoghatóvá, kezelhetővé válnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. november 15. csütörtök, Albert és Lipót napja van. Holnap Ödön napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Mennyek Országának szépsége

A földi létünkben egy születési stádiumban vagyunk. Kilenc hónap után a kisbaba életképes, de az embernek egy ráméretezett élethossz kell ahhoz, hogy „örök élet képes” legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube