Finom házi kenyér

Bővebben: Finom házi kenyérKész a finom házi kenyér az Isteni irgalomról elnevezett otthonunkban!! Megkóstoltam, agyon finom!! Hála és köszönet Bajkó Évának és az ő segítő munkatársainak, Tündikének és a többi nagyszerű lánynak, fiúnak.... jó volt nálatok lenni!! sok szeretettel, 
Csaba t. 

Anyánk hazavár!!

Bővebben: Anyánk hazavár!!Télen nyáron, lentről, fentről szép Csíksomlyó, Mária otthona!!
Anyánk hazavár!! 
Szeretettel,
Csaba t. 

Áldás…

Bővebben: Áldás…Azt gondolom, hogy végtelen felszabadulást jelent , amikor az ember ki tudja mondani: ”Áldott légy Atyám, mindazért a sok jóért, szépért , amelyet nekünk adtál, de áldott légy akkor is , amikor szent bölcsességedben úgy láttad jónak, hogy keményebb kézzel simogatsz, vezetsz, formálsz , alakítasz bennünket. “
Csaba testvér

Torockói ház lakóival

 
Bővebben: Torockói ház lakóivalSzent Terézke közbenjárására Isten áldása áradjon ki a Torockói ház minden lakójára!! 
Sok szeretettel, 
Csaba t.

Nagytatai örömök...

Bővebben: Nagytatai örömök...A nagyszülők és az unokák közötti érzelmi kapcsolat, jelentősen befolyásolja a gyermekek tanulmányi, pszichológiai és szociális fejlődését. Amikor a nagyszülők is részt vesznek az unokáik életében, akkor a gyerekek nem csak szociálisan, hanem az iskolában is elkötelezettebbé válnak. A kutatók azt is megállapították, hogy a gyerekeknél nagyobb valószínűséggel alakulnak ki a szociális fejlődéshez elengedhetetlen készségek, mint a gondoskodás, az együttérzés és kedvesség még azon emberek felé is, akik nem állnak érzelmileg olyan közel hozzájuk.
Kép: nagytatai örömök.
Csaba testvér

Csodaszép Torockó völgye!

Bővebben: Csodaszép Torockó völgye!Csodaszép Torockó völgye, s benne a sok aranyos gyermekünkkel szeretettel vár! Örömmel készülök, este nyolc órától szentmisében imádkozunk a 2017-18-as tanévért!!
Szeretettel, 
Csaba t. 

Baráti beszélgetés...

Bővebben: Baráti beszélgetés...Nagy - nagy öröm számomra, ha azt látom, hogy a kedves kollégáim leállnak barátsággal egy jó kis bizalmas beszélgetésre!! A baráti szó, a figyelmes párbeszéd az a malter, kötőanyag mely összetartja világunkat!! Szólítsuk meg egymást bizalommal! 
Szeretettel, 
Csaba t.

Gálospetri házunknál

Bővebben: Gálospetri házunknálMeglátogattam a Szentháromságról elnevezett Gálospetri házunkat, a csodaszép őszi napfényben 21 fok melegben jó volt gyönyörködni a ház otthon lévő  "népében", körbejárni a kertet, megnézni az állatokat, a szép rendben előkészített tűzifát, s a kertből begyűjtött sok sok zöldséget, gyümölcsöt, finom terményt! A munkának meg van az eredménye, az elültetett rózsatövek ontják magukból a szebbnél szebb virágokat, az alma, körte, szilvafák elkezdtek teremni, de amire a legbüszkébb vagyok azok a nagyra nőtt gyermekeink! A képen látható Mónika, a ház első igazi gyümölcse, nem csak eredményesen bevégezte a képzését, de munkát is vállalt kedves nevelője, Erzsike néni mellett!!  
Büszke örömmel, 
Csaba t. 

Jó volt megpihenni a szentkúti Mária lábánál

Bővebben: Jó volt megpihenni a szentkúti Mária lábánálJó volt megpihenni a szentkúti Mária lábánál, megtapasztalni a ottani ferences  "barátok" vendégszeretetét!!  Ki békés töltekezésre vágyik, lelki újjászületésre a jó Isten jelenlétében, annak nagy nagy szeretettel ajánlom népünk drága szentélyét! 
Postacím
Nemzeti Kegyhely
Mátraverebély-Szentkút 14.
H-3077
Telefon: +36- 32 418 029
06 20 400 58 78
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Mátraverebély- Szentkút Nemzeti Kegyhely honlapja

A jó Isten kísérjen az életed útján...

Bővebben: A jó Isten kísérjen az életed útján...A legnagyobb ajándék amit Isten adhat egy jó barát !! Te ne várd az áldást , válj magad testvéred számára áldássá ! Légy Isten adta drága ajándék , Teremtőd áldó keze a melletted élő ember számára ! Vállald bátran ajándék létedet s légy jó barátja testvérednek .
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. október 19. csütörtök, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube