Bővebben: Nárciszrét...Nárciszrét - maga a csoda!!
Bővebben: Pünkösdi zarándoklat Böjte Csaba testvérrelKülönleges évet hozott számunkra 2019! Ebben az évben a csíksomlyói Mária lábánál, Erdély védőszentjének, Szent László ereklyéjének jelenlétében, és magával Ferenc pápával egy pünkösdi novénában (kilencedben) készülhetünk a Szentlélek kiáradására! 

Bővebben itt olvashatsz

Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők.
Bővebben: Jézus mindannyiunkat hív…Jézus mindenféle embert hív, nem csak az okosakat, nem csak a jókat, nem csak a szelídeket, sokszor olyanokat is, akik a „mélyből” jönnek, talán mert ők könnyebben meg fogják érteni bűnös embertársaikat.
Csaba testvér

Bővebben: Elkészült Ferenc pápa csíksomlyói miseruhájaMájus 19-én végezték az utolsó simításokat azon a miseruhán, amelyet Ferenc pápa a június 1-jei csíksomlyói szentmisén fog viselni.

Bővebben: A mi Urunk Jézus Krisztus  által is megszentelt életforma …A kétezer év alatt nem került szebb eszme, szebb kihívás élő ember elé, mint a család. Ezt az életformát maga Jézus Krisztus szentelte meg azzal, hogy harminc éven át családban élt.
Csaba testvér
Bővebben: Mária Kert...Csíkban hideg van, de ennek az az előnye, hogy mikor máshol már minden tavaszi virág elnyílt, ott pont akkor pompázik igazán a kert! 
Nagy szeretettel várunk Csíksomlyón a Mária Kertben, június 2-kán 15.00 órától! Ezen a szép vasárnap délután szeretnénk hosszan járni, átelmélkedni a 15 udvarra lebontott Élet iskolát, hol maga Mária, a Szép szeretet Anyja, a tanító!
Szeretettel várunk, 
Csaba t. 
Bővebben: A szeretet mely nagyobb mindennél…Jézus szeretete, mint a napfény, kiárad mindenkire, függetlenül attól, hogy megérdemli-e az illető vagy nem.
Csaba testvér
Bővebben: Gyümölcsoltó Boldogasszony szép kápolnája...Gyümölcsoltó Boldogasszony szép kápolnájában is jártam csínodon, az Úz-völgyében az elmúlt héten!! Itt nincs villany, nincs fűtés, de mégis fent a hegyekben, bármilyen hideg is volt, Nagy Balázs és az ő drága családja nap mind nap kiment harangozni, a Gyarapodó Magyarságért közel egy órát imádkozni!! Jó volt velük együtt Isten áldását kérni a gyermek vállaló családokra! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Bővebben: Medgyesen az idén egyetlen kislány volt elsőáldozó...Medgyesen az idén egyetlen kislány volt elsőáldozó, nevelőnője karjaiban csimpaszkodva tette meg ezt a nagy lépést!! Neki is, de minden elsőáldozó gyermekünknek szeretettel gratulálok és hálás szívvel köszönöm az  elsőáldozásra őket felkészítő, elkísérő kollégáimnak a szép munkát!! 
Hálás szeretettel, 
Csaba t. 
Bővebben: Jó hír!!!Elkészült a 60 cm hársfából faragott gyermek Jézus szobor! Ez lenne az a szobor, melyet szépen felöltöztetve az ezer árva gyerek Ferenc pápának ajándékozna június 1-én Csíksomlyón. Demeter József marosszéki fafaragó nagy odafigyeléssel készítette, remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
u.i. Aki akár ebben, akár kisebb méretben szeretne egy ilyen szobrot, az jelentkezhet Demeter Józsefnél <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Bővebben: Jó haza érni Dévára...Jó haza érni Dévára..... Most már a szombati "Szövetségkötés napjára" csak a jó időt és titeket, kedves vendégeket várunk. De ha nem jön meg a jó idő, mi akkor is összegyűlünk, legfentebb a Dévai templomban és úgy is Istennel és egymással kötött szövetségünket megfogjuk újítani!! Megújítjuk, mert szeretjük az Istent és bízunk egymásban, együtt akarjuk élni életünket..
Szeretettel,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube