Meghívó a tanévzáró körutunkra!

Bővebben: Meghívó a tanévzáró körutunkra!Itt a nyár, közeledik a vakáció, mint minden évben az idén is hosszan látogatjuk a gyermekvédelmi otthonainkat! Utam során nem csak a gyermekeinkkel, kollégáinkkal szeretnék találkozni, hanem a kedves óvónőkkel, tanítónőkkel, tanárokkal, támogatóinkkal, meg a kedves polgármesterekkel, egyházi és világi hatósági szervekkel, akikkel partneri viszonyban neveljük gyermekeinket. Azt szeretném, hogy a gyermekeinkkel közösen tudjuk megköszönni mindazoknak a jóságát, akik a hosszú év során lelki, szellemi, anyagi jellegű segítséget, támogatást nyújtottak.

Ne adjuk fel! 3. rész

Bővebben: Ne adjuk fel! 3. részNem hiszem, hogy lenne ezen a földön egyetlen dolog, mit rossz kedvvel, szomorúan, zsémbesen jobban el lehetne végezni, mind jókedvvel, vidáman, örömmel!! NEM ADOM FEL együttestől sok mindent érdemes megtanulni, de leginkább azt, hogy az ÉLET SZÉP, és úgy ahogy vagy, ott ahol vagy ÉRDEMES ÉLNI, örömet, fényt  vinni testvéred életébe!! Köszönöm Szabolcsnak és társainak ezt a bölcs tanítást!

Szeretettel,

Csaba t. 

 

Dr. Mara Ernő, Fehérvíz

Bővebben: Dr. Mara Ernő, Fehérvíz Szeretettel várunk április 23-án Dél -Erdélyben, Petrozsénybe egy szép ünnepségre! Ezen a szép vasárnapon, 10.00 órától szeretnénk együtt imádkozni a Jézus Szívéről elnevezett gyermekvédelmi otthon kápolnájában e térségben élő testvéreinkért!! A csatolt kis filmet szeretettel osztjuk meg, az utazáshoz kedvcsinálónak szántuk! Ernő bátyánk is ott lesz velünk, több más dél- erdélyi testvérünkkel, gyere el te is, fogjuk meg bizalommal egymás kezét!! 

Sok szeretettel, 

Csaba t.

Csángó gazdák Németországban

Bővebben: Csángó gazdák NémetországbanHála és köszönet Gál Kingának és Winkler Gyulának a Strasbourgi meghívásért!! Hiszem, hogy ez a tanulmányút, kapcsolatokat, tudást, jobb megélhetést szül a Tatros völgyében keményen dolgozó, szülőföldjükön megmaradni akaró testvéreink számára!! 

Isten áldását kérjük mindazokra kik utunk során szeretettel, jósággal mellénk álltak akár Magyarországon, Fábiánsebestyénben, akár Bajorországban, vagy akár Bécsben!! Imádságos szeretettel gondolunk rájuk, munkájukra a gondviselő Isten áldását kérjük!

Szeretettel,

Csaba t. 

Erdélyi turné

Bővebben: Erdélyi turnéSzeretettel várjuk a egy hetes turnéra Erdélyben a NEM ADOM FEL együttest!! Déván kezdünk április 22-én, majd Petrozsénybe, Medgyesre, Tusnádfürdőre, Csíksomlyóra látogatunk, majd Szovátán végzünk április 27-én! Mindennap egy-egy mise, s mivel örömteli húsvét van, ők zenélnek, énekelnek, majd a mise végén kerekesszékkel táncolnak, koncerteznek!!

Ők nem adják fel és azért jönnek, hogy mi se adjuk fel!! Gyertek imádkozzunk, énekeljünk együtt, tanuljunk tőlük, mi se adjuk fel, céljainkat, álmainkat, terveinket!!

Szeretettel, 

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A hivatások között nincs rangsor: nem mondhatjuk, hogy ez értékesebb, emez pedig kevésbé az. A kertben sokféle virág van, mindenik a maga színes szirmaival, csodás illatával dicséri az Istent.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2017. május 29. hétfő, Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Minél inkább élő az Egyház...

Minél inkább élő az Egyház, annál inkább közösség, annál inkább katolikus.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube