Merjük hinni és szeretni!

Bővebben: Merjük hinni és szeretni!

A nyári szünetet követően folytatódik a 777 nagysikerű rendezvénysorozata, a 777 Offline, melynek vendége ezúttal Böjte Csaba ferences szerzetes lesz. Csaba testvér életéről, az erdélyi árvaházakban nevelt gyermekek öröméről, a hit és szeretet nagyszerűségéről beszél majd nekünk – és Ti is kérdezhetitek!

Tanévkezdés 2017- 18

Bővebben: Tanévkezdés 2017- 18Kedves magyarországi barátaink hívására úgy döntöttünk, hogy közel egy hétre, szeptember első hetében, elmegyünk, és hosszan látogatunk néhány iskolát, s imádságos szeretettel biztatjuk, bátorítjuk az ottani diákokat, tanárokat az új tanév kezdetén! Gondolom, hogy egy kis móka, vidámság, melyet az erdélyi gyermekvédelmi otthonok lakói nyújtanak az új tanévet kóstolgató magyarországi diákoknak, s melyet én megpróbálok az evangélium éltető igéivel bőségesen fűszerezni néhány szép, örömteli percet szereznek majd mindannyiunknak! Remélem így imádkozva, táncolva könnyebb lesz túljutni a tanév kezdetét jelenő, érces csengőhang okozta félelmeken!!

Szeretettel:

Csaba t.

Böjte Csaba lélekhangoló előadása

Bővebben: Böjte Csaba lélekhangoló előadásaMŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ
Színházterem
Felnőtt korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2017. 09. 29. (péntek) 17.00
1x90 perc, szünet nélkül
Böjte Csaba szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója, mely gyermekmentő szervezet az Erdélyben élő sanyarú körülmények között tengődő gyermekek felkarolására alapíttatott. Csaba testvér - ahogyan mindenki szólítja - prédikációiban, könyveiben a szeretet erejét hangsúlyozza. Vélekedése szerint a szeretet az élet legfontosabb feladata, amely a cselekvésben mutatkozik meg.
Adományaikat Csaba testvér árvái részére a helyszínen erre a célra kijelölt helyiségben helyezhetik el.

Utazz velünk ...

Bővebben: Utazz velünk...Zarándok útra hívlak, gyertek testünket, lelkünket megmozgatva, békében induljunk el! Minden lépés egymáshoz is, szülőföldünkhöz is, de a teremtő Istenünkhöz is közelebb visz!!  Szeretettel várjuk Majkon azokat is, akik nem tudtak a Misszió Tursszal egyeztetni a Hősök teréről való szállítással kapcsolatosan.

Szeretettel várlak, 

Csaba t. 

 

Köszönő filmecske Csobánkáról

Bővebben: Köszönő filmecske Csobánkáról Istennek hála, hogy a 2138 gyerekünk nyári vakációztatásában, üdültetésében oly sokan mellénk álltak Erdélyben, Magyarországon, de még a messzi Felvidékről is!! Minden falat kenyérért, finom fagyiért, fürdésért, jószóért, bölcs tanácsért, tanításért, de a jókedvű mosolyokért, önfeledt kacagásért is sok - sok szeretettel mondok köszönetet, adok hálát a jó Isten színe előtt is!!

Isten áldása kísérje azok életét, akik gyermekeink számára Isten áldásai voltak ezen a nyáron!!  

Őszinte hálával, 

Csaba t. 

Köszönet Budapestről 2017. augusztus 20.- án

Bővebben: Köszönet Budapestről 2017. augusztus 20.- án Közel 100 gyermekkel részt vehettünk a Szent István búcsún Budapesten, majd a méltósággal,, a Szent István ereklye jelenlétében a körmeneten és ugyanezen a szép estén a gyermekeinkkel megcsodálhattuk az aug. 20-i sziporkázó tűzijátékot is!! Hálás szeretettel köszönjük Erdő Péter bíboros úrnak a meghívást és a Mária rádió munkatársainak, Szabó Tamás úrnak  a csodálatos lelki, kulturális élményt, mely nem csak hitünkben, de nemzeti öntudatunkban is építi, erősíti!! 

Hálás szeretettel, 

Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. szeptember 22. péntek, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube