V. Balatoni Csillagösvény

Bővebben: V. Balatoni CsillagösvényNagy- nagy örömmel készülünk az V. Balatoni Csillagösvény Missziós Körútra! Mivel Szent László évet ülünk, ezért Erdély védőszentjének zászlaja alatt kelünk útra! Szent László nem torpant meg a nehézségek előtt, hanem Istenbe, s az Ő szent parancsolataiba kapaszkodva tovább vitte Szent István álmát, Kárpátmedencét az itt élő emberek számára  becsületes munkával szép tündérkerté tette! Nekünk is ez a dolgunk,  egymásban bízva, imádságos szeretettel szenteljük meg drága szülőföldünket!

Kecskeméten nyaralnak a Böjte Csaba által felkarolt árva gyerekek

Bővebben: Kecskeméten nyaralnak a Böjte Csaba által felkarolt árva gyerekekA Böjte Csaba által alapított szovátai Szent József Gyermekotthon húsz lakója vendégeskedik a héten Kecskeméten. A táboroztatásuk célja, hogy az eddig külföldön sosem járt gyerekek az őket elszállásoló családoknak köszönhetően egy hétig felhőtlenül szórakozhassanak.

Csaba testvér Csobánkán, az Élet házában

Bővebben: Csaba testvér Csobánkán, az Élet házábanNagy szeretettel készülök Budapest oldalában, Csobánkára 2017 június 25.- én!  Ezen az úton elkísérnek a vakációzó dévai fiatalok is, tarsolyukban egy nagyszerű, vidám színdarabbal!! Hogy mi a címe a darabnak? Na ez legyen meglepetés, én garantálom, hogy tetszeni fog! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Drága, Barátok, Szinpatizánsok, Támogatók, Hívek....mérhetetlen tisztelettel hívunk meg Csobánkára, az Élet Házába, Csaba testvér és István atya által koncereblált szentmisére...gyönyörű, meghitt madárcsicsergős, elmélyülős, áhitatos, bensőséges erdőbe hívunk ahol megbúvik az erdei oltár, amely egy mindennemű sallang, világi képmutatás nélküli OLTÁR..ahol maga a TISZTASÁG van jelen..Várunk mindenkit akinek fontos az, amit CSABA TESTVÉR és a mi kis csapatunk képvisel!!! A ház új vezetése a mi felelőségünk lesz immár, aki velünk együtt viselné a terhet, kérem csatlakozzon...
VIGYÜK EGYÜTT TOVÁBB E KEDVES TERHET...

 

Meghívó a tanévzáró körutunkra!

Bővebben: Meghívó a tanévzáró körutunkra!Itt a nyár, közeledik a vakáció, mint minden évben az idén is hosszan látogatjuk a gyermekvédelmi otthonainkat! Utam során nem csak a gyermekeinkkel, kollégáinkkal szeretnék találkozni, hanem a kedves óvónőkkel, tanítónőkkel, tanárokkal, támogatóinkkal, meg a kedves polgármesterekkel, egyházi és világi hatósági szervekkel, akikkel partneri viszonyban neveljük gyermekeinket. Azt szeretném, hogy a gyermekeinkkel közösen tudjuk megköszönni mindazoknak a jóságát, akik a hosszú év során lelki, szellemi, anyagi jellegű segítséget, támogatást nyújtottak.

Ne adjuk fel! 3. rész

Bővebben: Ne adjuk fel! 3. részNem hiszem, hogy lenne ezen a földön egyetlen dolog, mit rossz kedvvel, szomorúan, zsémbesen jobban el lehetne végezni, mind jókedvvel, vidáman, örömmel!! NEM ADOM FEL együttestől sok mindent érdemes megtanulni, de leginkább azt, hogy az ÉLET SZÉP, és úgy ahogy vagy, ott ahol vagy ÉRDEMES ÉLNI, örömet, fényt  vinni testvéred életébe!! Köszönöm Szabolcsnak és társainak ezt a bölcs tanítást!

Szeretettel,

Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2017. július 24. hétfő, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A középkori prédikációs stílus

A középkori prédikációs stílussal nem lehet mindenben egyetérteni.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube