Bővebben: Meghívó "Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé."

- Böjte Csaba

Bővebben: Lélekhangoló Adventi Jótékonysági EstLám, jó: jónak lenni. Megemelni a kalapot annak is, aki elesett, annak is, aki kopott és megfáradt, mert mindent, de mindent visszakap az ember: az ütést is meg a simogatást is.
/ Fekete István/
Ezen az estén úgy adunk, hogy kapunk is.- Alig várom!
Jegyek a Kossuth utcai Filharmónia irodájában

Bővebben: Nyolc napon keresztül segíthetjük az elhunytakatHolnap, november 1-én 15.00 órától szentmise áldozatot mutatunk be a szászvárosi rom. kat. temetőkápolnában! Szeretettel várunk, bekapcsolodhatsz a www.magnificat.ro oldalon az élő adásban! Hiszek az örök életben, 

Csaba t. 

Bővebben: Jó tett helyébe jót várj!Vásárlásod végeztével mondj le egy csekélységről kosaradból, mellyel mosolyt csalhatsz egy kisgyerek arcára és vegyél részt a heti sorsolásainkon. ĺgy nem csak jót tehetsz, de még értékes nyereményekre is szert tehetsz. 

Az így összegyűlt adományokat Böjte Csaba atya nélkülöző gyerekei számára ajánljuk fel.

Bővebben: Gyertek, Krisztus Király Vasárnapján imádkozzuk együtt: Holnap, 2018. október 28-kán a székelyhídi római katolikus templomban mutatunk be szentmise áldozatot. A szertartás énekeinek nagy részét, a kolozsvári Szent Klára gyermekvédelmi központ kollégiumában lakó főiskolás diákok fogják vezetni!

Bővebben: Ausztráliában is van pálos kolostor!!Ausztráliában is van pálos kolostor!! 2018 nov 24-én, szombaton 11.00 szentmisét tartunk Queensland-ban, a Marian Valleyben, a Remete Szent Pál kápolnájában. Remete Szent Pál a kisgyermekek védőszentje. Gyerekáldásért, sok sok gyermekért  fogunk itt imádkozni!!

Szeretettel várunk, 

Csaba t. 

Bővebben: Szerelem ösvény - Petőfi Sándor nyománA Dévai Szent Ferenc Alapítvány a nehéz sorsú magyar gyermekek befogadása, nevelése és az életre való felkészítése mellett célul tűzte ki a magyar kulturális, szellemi és lelki értékek megőrzését, ápolását és gazdagítását.

Bővebben: Merd elfogadni a holnap örömét!Böjte Csaba ferences szerzetes november 1- én írt bátorító üzenetét adjuk közre.

Bővebben: Megvalósult az elképzelés: fedett lovardát hoztak létre CsíkszentsimonbanBefejezték a fedett lovarda építését Csíkszentsimonban, a Böjte Csaba vezette Szent Ferenc Alapítvány gyerekotthonának udvarán. A létesítmény átadását, amelynek két évvel ezelőtt tették le az alapkövét, csütörtökön este ünnepelték meg a magyarországi és székelyföldi lovas szakma képviselőinek jelenlétében.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minél inkább megkopik, elsekélyesedik a Szeretet Istenébe vetett hitünk, annál inkább itt a földön akarunk valami istenpótlót keresni. Elkezdünk isteníteni valakit, akárkit vagy valamit, akármit, mert Isten nélkül nem élhetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van. Holnap Viola napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az utolsó ajtó

Az életen is tudatosan, hosszan kell menni. Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, mindig kinyílik valahol előttünk egy újabb. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube