Együtt hangolódtunk a lelki napra

Bővebben: Együtt hangolódtunk a lelki napraSzentjobbon érte a reggel a fiatal zarándokainkat augusztus 9-én. Molnár József polgármester úrnak, Kurila Gábor atyának és a falubelieknek köszönhetően pazar reggeliben volt része a társaságnak. Indulás előtt dr. Seszták István atya személyesen köszönte meg nekik ezt a sok jót, amit Szentjobbon kaptak. És persze őket is jelképesen zarándokká avatta a csoport – vastaps kíséretében.

Csillagösvényen járnak

Bővebben: Csillagösvényen járnakHála és köszönet mindazoknak kik segítettek a Balaton partján, a Koloska völgyben, a Gyermek Jézus Szentélyét létrehozni!! A szentmisében, a jó Istent nagy nagy szeretettel, alázattal kértem és kérem a továbbiakban is, az árva gyermekeinkkel, hogy mindazok imáját hallgassa meg, kik gyermekáldásért, vagy a megszületett gyermekük szép, harmonikus növekedéséért imádkoznak ezen a helyen!! Azért is imádkozom, hogy még nagyon sok gyermek Szentély szülessen a Kárpátmedencében és a nagyvilágban!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

A gyerek olyan, mint az orvosság: használat előtt fel kell rázni

Bővebben: A gyerek olyan, mint az orvosság: használat előtt fel kell rázni Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, író, előadó. Több mint kétezer árva és nehéz sorsú gyermeknek ad otthont árvaházaiban. Gyermekmentő alapítványa a gyakran az éhhalál szélén álló gyerekeket karol fel és ad nekik lehetőséget egy új életre a családdal és az oktatással. Csaba testvér a meglátogatta a Kecskeméten nyaraló gyerekeit, akikkel közös ebédet költött el a piarista rendház ebédlőjében.

Fürdés, fellépés és szentmise - Böjte Csabáék folytatják a tónál a missziós körutat

Bővebben: Fürdés, fellépés és szentmise - Böjte Csabáék folytatják a tónál a missziós körutatDévai gyermekeink tánccal hívják a szép  fesztiválra összegyűlt Balatonalmádi testvéreinket szentmisére!! Legnagyobb ámulatomra az emberek valóban ott hagyták a fesztivált, a sok finom sült kacsát, kolbászt, halat és eljöttek mind, mind a szentmisére! Megszeppentem egy picit, de a misén imádkoztam a sok finomságot áruló kereskedőkért is, hogy a nagy melegben minden portékájuk találjon vevőre!! 

Hálás szeretettel, 

Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szülői szeretet hasonlít leginkább a krisztusi szeretethez: az édesanya nemcsak világra hozza, dajkálja, babusgatja gyermekét, hanem felneveli, feltarisznyálja és útnak indítja. Ha szükséges, beadja a keserű pirulát, szeretettel inti és a helyes irányba terelgeti magzatát… (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. augusztus 17. csütörtök, Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Rendeletben írták elő

Kiépítették Magyarországon az Állami Egyházügyi Hivatalt, melynek feladata volt egy besúgóhálózat működtetése, a püspökök, papok megtörése.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube