Bővebben: Jótékonyságra szólít fel a Nemadomfel Együttes és Böjte CsabaNégy helyszínen szerveznek jótékonysági előadást azzal a céllal, hogy a Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete új székháza elkészülhessen.

Bővebben: Csaba testvér Afrikából hazatérve: Kevesebb dolog van, de könnyebb Istent megtalálniHa valamit összepakolhatnék magamnak Afrikából, az nem gyémánt vagy leopárdbőr lenne, hanem az a vidám, jókedvű, gyermeki tiszta lélek, ami a felnőttek szeméből is állandóan kikandikál...

Csaba t.

Bővebben: „Isten azt szeretné, hogy jókedvű legyen az életünk!” Böjte Csaba sokat utazik a világban. Amerre jár, nyitott szívvel szemléli a történéseket, és viszi az Evangéliumot, vele együtt pedig a Dévai Szent Ferenc Alapítvány hírét. 2019 februárjában eljött Bécsbe és Bécsújhelyre is. Magával hozott néhány fiatalt, akik az Alapítvány gondozásában nevelkednek.

Bővebben: Afrikában tett látogatást Böjte Csaba testvérPár napja tér haza Afrikából Böjte Csaba ferences szerzetes, ahol egy másik szerzetes misszióját, Hardi Richárd testvért látogatták meg, Kongóban, aki vak és látássérült embereket gyógyít. Böjte Csaba kiemelte, a magyar nép erejét, bátorságát mutatja, hogy segíti a menekült keresztényeket.

Bővebben: Észérvekkel próbálok világosságot gyújtaniTöbb kormánypárti politikus közösségi oldalán nem nézik jó szemmel Ferenc pápa csíksomlyói látogatását, sőt, egyenesen "sorospápának" nevezik az egyházfőt.

Bővebben: Nem mindennapi beszélgetés Böjte Csaba ferences testvérrel...Jelenleg Romániában 57 ezer állami gondozott gyerek van. Magyarországon körülbelül húszezer. Tragikusan nagy számok. Az okokat kell megszüntetni vagy enyhíteni – mondta a Demokratának Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, akivel a gyermek- és családvédelem aktuális problémái mellett a közelgő csíksomlyói pápalátogatásról is beszélgettünk.

Bővebben: Kongóban és Kenyában is humanitárius segítséget nyújt hazánkKormányzati és egyházi delegáció utazott március 1-jén Afrikába, hogy a Hungary Helps Program keretében felmérjék a humanitárius segítségnyújtás lehetőségeit Kongóban és Kenyában.

Bővebben: Csíksomlyóig vezessen minket a lelkiismeretünkA Mária Rádió budapesti szerkesztőségében Böjte Csaba testvér és a rádió elnöke, dr. Szabó Tamás február 14-én sajtóbeszélgetésen Ferenc pápa csíksomlyói látogatásról és az ezt megelőző zarándoklatról adott tájékoztatást.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Meg kell tanulnod kacagni saját kudarcaidon, és akaratosan, konokul, ha kell, mindent elölről kezdeni… A kényelmes zsákutcában való sorvadozás nem lehet alternatíva.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. március 23. szombat, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Milyen nagy dolgot tett általuk az Isten

Mikor azok visszajönnek, egymás szavába vágva mesélik, milyen nagy dolgot tett általuk az Isten.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube