Böjte Csaba atya kérdésére a torontói egyházi vezetők válaszolnak!

Bővebben: Böjte Csaba atya kérdésére a torontói egyházi vezetők válaszolnak!Mi teszi Amerikát, Kanadát vonzóvá a fiataljaink számára??  Erdély, Kárpátmedence vajon ma már az ígéret földje annak aki dolgozni akar??

Sok érdekes kérdés kóvályog bennem, hallgassuk meg a különféle egyházi és civil  szervezetek vezetőit!! 

Hálás szívvel, 

Csaba t. 

Böjte Csaba Kairóból hazatérve: A félelem, az ellenszenv a gonosz lélek műve

Bővebben: Böjte Csaba Kairóból hazatérve: A félelem, az ellenszenv a gonosz lélek műveNovember végén Böjte Csaba erdélyi ferences, Sajgó Szabolcs jezsuita szerzetes és Hölvényi György EP-képviselő Egyiptomba utaztak, hogy megismerjék a kopt keresztény egyházat, a kairóiak életét. Csaba testvért tapasztalatairól kérdeztük a belvárosi Ötkertben, ahol ezt követően fiatalokhoz szólt.

Arany és fekete gyémántok között

Bővebben: Arany és fekete gyémántok közöttA Déli-Kárpátok és az Erdélyi-érchegység havas csúcsaival övezett Hunyad vármegyét derékban szeli át az Erdélyből kifele igyekvő Maros. Előbb azonban magába gyűjti a Sztrigy, az Egregy (Cserna) és számtalan virgonc hegyi patak vizét. Valamennyi völgyében őskori emberi települések nyomaira bukkant a 19. század végén régészeti feltárásokat folytató Thorma Zsófia és Téglás Gábor.

Böjte Csaba testvér Erdélyből a Szt. Imre napi búcsú ünnepén

Bővebben: Böjte Csaba testvér Erdélyből a Szt. Imre napi búcsú ünnepénSzeretettel köszöntették közösségükbe Főtisztelendő Böjte Csaba OFM ferences testvért a Szt. Imre templom búcsú ünnepén vasárnap, 2017. nov. 5-én. Csaba testvért Mezei András atya a Szt. Imre egyházközség adminisztrátora meghívta Erdélyből erre a búcsú alkalomra és a templom újjányitásának az 5. évfordulójára. A 11 órai ünnepi szentmisére megtelt közel 350 résztvevővel a templom. A clevelandi cserkészek és a regös cserkészek, székely népviseletben, is szép számban jelen voltak fogadni Csaba testvért.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. december 15. péntek, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube