Jézus Szent Szíve ünnepe, Lónya 2017

Bővebben: Jézus Szent Szíve ünnepe, Lónya 2017 Jézus Szíve tiszteletére Lónyán, Zsilvőlgyében kétnyelvű szentmisét mutattunk be, székelyföldről Máréfalváról jött énekkar kísérte az istentiszteletet! Gyermekeinkkel Petrozsényből gyalog zarándokoltunk Erdély egyik legeldugottabb völgyének végén megbúvó bányásztelepülésre, melynek a bányák bezárása óta már helyben lakó papjuk sincs! 

Jézus szentséges szívének szeretete vezesse az elnéptelenedő dél- erdélyi közösségeinket!  

Imádságos bizalommal, 

Csaba t. 

Tanévzáró szentmise Dózsa Györgyön

Bővebben: Tanévzáró szentmise Dózsa GyörgyönHalihó - itt a nagy nyári VAKÁCIÓ!! Tanévzáró szentmisét tartottunk az "Irgalmasságról" elnevezett otthonunkban! E kis ház Teremi községben van, melyben 18 gyermekünk várta örömmel a vakációt!! Hálatelt szívvel megosztom a "gyerek misét" gyermekeink barátaival! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

Szövetség napja, 2017 - Marosillye

Bővebben: Szövetség napja, 2017 - MarosillyeMint minden évben május utolsó napjaiban, az idén is, 2017, május 27-én, szombaton, Marosillyén megszervezzük Bethlen Gábor szülőházánál a Szövetségkötés ünnepét. Sok félék vagyunk, sok felülről jöttünk, de a köztünk lévő különbségek ellenére mindannyian a jó Isten gyermekei vagyunk, az Újszövetség népe.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Utad nem ért még véget. Ahogy lassan, mint fölösleges lim-lomot, szerre [sorra] elengeded e világ dolgait, méltósággal megöregedsz. Jó dolog a jól végzett munka után megpihenni. És ahogy visszanézel, tudod, hogy kár lett volna életed útján akárhol is megállni. Életed attól teljes, hogy bejártad azt, minden életszakaszodnak megvolt a maga szépsége, ajándéka, ami teljessé tette létedet.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2017. június 29. csütörtök, Péter és Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A tévedhetetlenség

A pápai tévedhetetlenség nem azt jelenti, hogy a pápa minden cselekedete, szava helyes, hanem hit és erkölcs dolgában tévedhetetlen akkor, amikor a zsinaton az összes püspökkel hivatalosan egy hitigazságot kinyilatkoztat, vagy ha egy személyben intéz „ex katedra” tanítást hivatalosan az Egyház egészéhez, hangsúlyozom, kizárólag hit és erkölcs dolgában.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube