Szövetség az életért - 15 rész

Bővebben: Szövetség az életért - 15 részElzarándokoltam Szécsénybe, a novíciusok szentélyébe, oda, ahol a ferences szerzeteseket képzik! Sajnos, jelenleg egyetlen fiatal jelentkező van e csodaszép kolostorban! Elfogytak a hívatások Erdélyben is, Magyarországon is, pedig ma is kitárt karral vár ránk a szeretet Istene,  a Végtelen! 

Máriával az adventi úton

Bővebben: Máriával az adventi útonA keresztény adventet, Krisztus várást igazából Mária találta fel! Ő élte meg hitelesen az első adventet, ezért is kérdezzük meg őt, hogy hogyan kell egy jó kereszténynek Jézus Krisztusra várni? Karácsony szent ünnepére hogyan is készüljünk? A csatolt elmélkedésben, melyet Vácon tartottam, e kérdésre kerestem a választ!! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

 

 

Merjünk a bajban lévő gyermekek "Józsefi" szüleivé válni!

Bővebben: Merjünk a bajban lévő gyermekek Advent második vasárnapján meggyúlt az adventi koszorú második gyertyáján is a láng! Mária adventjét beragyogja a szolgáló szeretet, Jézus édesanyja, szent Fiát várva útrakel Erzsébethez segíteni, szeretni!  Mennyei édesanyánk, a keresztény advent első megélője példáján épülve mi is jókedvvel, Krisztust hordozva induljunk el, a megfogant, a megszületett élet szolgálatának az útján, a magunk Erzsébeteihez!! 

Szeretettel, 

Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem hiszem, hogy Isten annyira elbújna, hogyha tiszta szívvel keressük, ne tudnánk rátalálni. Aki őszintén, tiszta szívvel keres, az nem tévedhet el nagyon. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. december 17. vasárnap, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten a szeretet

Furcsa, mikor egy kisgyermek koravénként él, furcsa, mikor egy idős nő tinédzserként öltözködik, viselkedik. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube