Mit kell tennünk??

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_6441.JPGFelgyorsultak az örvénylő mindennapok! Sokan kérdezik, hogy a zajló események között mit a teendő?

 

Anyánk, az Egyház az első számú szentnek, a legszebb példaképnek a názáreti csendes, egyszerű életet élő asszonyt, a Boldogságos Szűzanyát, és az ő drága családját állította elénk. A Szentcsalád, az ők mindennapi, szorgalmas életük követhető példakép. Ezt az életet szánta a mennyei Atya az ő Fiának, ezt az életet adta Mária az ő gyermekének és megvagyok győződve, hogy számunkra is a magunk "názáreti" egyszerű élete Teremtőnk drága ajándéka!! 
A názáreti csendes, békés életet megélheted ott, ahova a jó Isten téged teremtett, a szülőföldeden, hála Istennek nem kell messzire menned, most béke van itt a Kárpátmedencében. Ehhez az élethez nem kell semmi rendkívüli, csak hatalmas bizalom a mennyei Atyánk iránt és őszinte ragaszkodás a szeretteidhez, azokhoz, akik körülötted élnek. Merjünk leülni egymás mellé és megfogni szeretteink kezét, merjük elfogadni az egyszerű, békés mindennapokat, a családi életünk sokszor "szürkének" nevezett csendes perceit, melyek sajnos sokaknak csak akkor válnak drága  kincsé ha örökre leperegtek! Tekintsük Isten drága ajándékának azokat a perceket, melyeket egymás mellett békében, szeretetben megélhetünk!
Kisebb testvéred,
Csaba t.
Kép: Éva nevelőnő néhány aranyos gyerekével a dévai házból