Hogy haladunk Keresden??

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_IMG_4297.jpgAz idén sikerült Erdély egyik legszebb, legrégebbi épületét virágba és engedélyekbe öltöztetni!! Igen a virágot meg tudom mutatni a csatolt képekkel, az engedélyeket annak ellenére hogy a műemlékes bukaresti szakhatóságtól valóban megkaptuk a sok pecsétes engedélyt nem tudom megosztani, mert olyan terjedelmes, hogy mindenki kitiltana az oldaláról, ha az egészet közreadnám!! Azért csendesen felhívom a figyelmüket arra, hogy lám - lám, itt is ott is megjelenik egy - egy ajtókeret, ablakkeret, mely arról  regél, hogy az engedélyekre várva sem töltjük tétlenül a mindennapokat!

Szeretettel biztatok mindenkit, hogy ha teheti látogassa meg a Segesvár melletti eldugott pici zsákfalut, Keresdet, és kopogtasson be az elárvult Bethlen család ősi kastélyába! Az ingatlant a Szent Ferenc Alapítvány vett gyámolításba, a történelmi család kérésére! Itt, hol megállt az idő szeretnénk a Béke házát létrehozni, egy lelkigyakorlatos, képzési központot, hova bárki bekopogtathat, hogy a csendes békéből erőt, az élő evangéliumból hitet, s a hosszú évszázadok óta álló falakból nyugodt kitartást merítsen a mindennapi küzdelmeihez! 
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_IMG_4294_2.JPGSzeretettel biztatok mindenkit, kit jószerencséje Erdély földjére hoz, hogy látogassanak el a letűnt korok egyik legfényesebb tanújához, a keresdi Bethlen várkastélyhoz!  A vendégeket Szöcs Béla és kedves felesége, Klára asszony nagy szeretettel fogadja, és ha idejében bejelentkeznek, még egy finom ebédet, vacsorát is kérhetnek bizalommal a nagyszerű "mesterszakácsoktól"!!
A múltunk előtt fejet hajtva, a világunkat irgalommal továbbteremtő Istenben bízva,
Csaba t. 
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel: 0040 728712459

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 22. szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube