Sok szálból születik a szép fonat!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_IMG_7145.JPGÉletünk szerves része az Isten imádásának őszinte megvallása, melynek szimbolikus helye a Csíksomlyói nyereg! Itt ezen az imádsággal megszentelt helyen szerveztük évről évre az ezer székely leány találkozóját, július első hétvégéjén! Remélem, hogy ez a nap a Kárpátmedencében a népviselet napja lesz, remélem, hogy eljön az a nap, mikor a parlament e napot az ezer színben tündöklő szülőföldünk népeinek viseletének szenteli!! Milyen jó is lenne, ha mindenütt, minél többen népviseletben öltözve hirdetnénk, hogy bár különbözők a ruháink, de együtt érezve, gondolkozva össze tartozunk!!

Úgy tűnik, hogy egy harmadik nagyon fontos rendezvény is gyökeret ver e szent helyen!! A "Székely Hajsza" kabala figurája, a szalma maci magabiztos terpesszel ül a hármashalom oltár előtt!  Az ember teste a lélek temploma, a "Székely Hajsza" igazából ezt a templomot akarja megmozgatni, a vetélkedő sport által Isten méltó otthonává tenni, mondhatnánk úgy is, hogy megszentelni, felszabadítani a tunya elhízás, helyben totyogó tohonyaságtól!!  
Imádkozom, hogy népünk fiai ne féljenek az erőfeszítéstől, a megmérettetéstől, a sportszerű, becsületes viadaloktól! 
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Isten biztos kézzel tartja kezében életünket, Ő jól tudja, mikor vagyunk leginkább megérve az üdvösségre, és akkor szakaszt le minket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. június 22. péntek, Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon sokan érzik, hogy valaki szólítgatja

A Szentírásban az alvó kisfiút, Sámuelt megszólítja az Úr, aki nem érti a szavakat, ugyanis még nem ismerte az Urat, még nem volt része abban, hogy megnyilatkozzék neki.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube