Együtt tudunk előremutató választ adni

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_p1030504-k.jpgMi messzemenően megvagyunk elégedve azzal amit az Anyaországból, a Magyar társadalomtól kaptunk és kapunk, és nem szeretnénk belekeverni a kiskorú gyermekeinket semmiféle rafinált politikai kampányba.

 

 

 

http://hirszerzo.hu/belfold/20110113_iskola_alapitvany_tamogatas

Szeretettel jelzem, hogy a fenti írás szerzői engem is, kollégáimat is kerestek telefonon, de mivel éreztük a kérdéseikben a politikai színezetet, arra kértem, hogy bennünket hagyjanak ki a politikai mindennapi csatározásaiból.
Mi messzemenően megvagyunk elégedve azzal amit az Anyaországból, a Magyar társadalomtól kaptunk és kapunk, és nem szeretnénk belekeverni a kiskorú gyermekeinket semmiféle rafinált politikai kampányba. Hogy tudnánk több mint kétezer gyermek gondját ellátni, ha nem lenne annyi nagylelkű ember itt a Kárpát medencében?
A Szent Ferenc Alapítvány vezetősége, ezentúl is akárcsak mostanig nagy nyíltsággal várja a Szabad Magyar Média minden munkatársát, mert szent meggyőződésünk, hogy az előttünk álló hihetetlenül sokrétű szociális kihívásokra csak együtt tudunk előremutató választ adni.
Tisztelettel, Böjte Csaba ofm
A Szent Ferenc Alapítvány Elnöke.
Déva, 2011 január 14