Meghívó Marosillyére

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Egy-szep-nap-marosillyen/viewsize/img_9110.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Egy-szep-nap-marosillyen/viewsize/img_9110.jpg'

img_9110.jpgAz idén június 2-án, szombaton szeretnénk örömben, vidám jókedvben együtt lenni, és megerősíteni Istennel és egymással szeretetből kötött szövetségünket.

 

 

 

Kedves Testvéreink!
Itt a tavasz, ébred a természet, és mi újból szervezzük Marosillyén a dél-erdélyi Szövetség napját. Az idén június 2-án, szombaton szeretnénk örömben, vidám jókedvben együtt lenni, és megerősíteni Istennel és egymással szeretetből kötött szövetségünket. Az Újszövetség népe vagyunk, és mi tudatosan vállaljuk, hogy a keresztségben Krisztus nagy családjának tagjai lettünk. Földi síkon örömmel vállaljuk, Árpád vezérnek őseink által megkötött vérszerződését, mely otthonunkká tette nem csak a Kárpát-medencét, hanem édes anyanyelvünket is.
Az ünnepi együttlét kint a természetben 11.00 órakor szentmisével kezdődik. Utána közös ebéd lesz bográcsból, majd délután kezdődik a vidám sport -kultúrprogram, melyre mindenkit nem csak mint nézőt, hanem résztvevőt, előadót is szeretettel látunk.
Gyermekeink barátait, alapítványunk támogatóit, minden velünk együtt ünnepelni akaró jó szándékú embert nagy-nagy szeretettel várunk.
Kisebb testvéri szeretettel,
Csaba t.

{zoomcat catid=620}