Ismerkedjünk meg Szent Ferenccel, Ferenc Pápa névadójával!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_1349729_nagy.jpgÚgy érzem, hogy a huszonegyedik század pislákoló reményét ma leginkább Ferenc pápa hordozza!! Rengetegen figyelnek az ő szeretetteljes, egyszerű szavaira! A közösségi médián keresztül közel 10 millió emberhez szól nap mint nap, de a megosztások által sokszor ez a szám eléri a 60 milliót... Milyen jó, hogy ha viccesen is, de azt mondhatom, hogy ha megcsörren a telefonod és 0039-06-tal kezdődik a szám ne nyomd ki, mert, lehet, hogy Ferenc pápa hív tégedet!

Ki volt Szent Ferenc, kinek a szelleme nyolcszáz év után is a remény emberévé teszi Ferenc pápát?  Érdekel a válasz? A jövő héten Déván egy elmélkedés sorozatot tartunk Szent Ferencről (készülünk az alapítványunk huszadik szülinapjára). Az erdélyi Máriarádió által te is részese lehetsz, hisz szeptember 30-án hétfőn 18.00, kedden 8.00, szerdán 18.00, csütörtökön 8.00, pénteken 11.00 és 18.00, szombaton 8.00, vasárnap 12.00 órától közvetít Déváról a Mária rádió. A Szent Ferenc Alapítvány névadójáról, Ferenc atyánkról szeretnénk mindennap egy - egy elmélkedést megosztani, szeretettel hívunk tarts velünk! Hiszem, hogy nem csak Ferenc pápát, hanem bennünket is a remény embereivé tehet Szent Ferenc lelkisége, szelleme!
Ha valaki Erdély határain kívülről akar nézni, megteheti az interneten keresztül, a www.magnificat.ro oldalon is elérhetők leszünk, de a facebookra is feltesszük, így hozzá is szólhatsz, akár kérdéseket is tehetsz fel, de a magad történeteivel gazdagíthatod mindazokat akik beneveznek erre a lelkigyakorlatra!
Hálás szeretettel várunk,
Csaba t.