Bósa István, az átverés királya

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tarsadalom_bora-istvan.jpgAz óvatosság keresztény erény, és nekünk gyakorolnunk kell lépten nyomon! A csatolt levelet nem rég küldték, olvassátok el, nézzétek meg a filmet és  legyetek bölcsek, mikor valaki szóba áll veletek!

Szeretettel,

Csaba t. 
Nagyon súlyosnak tartom Bósa István ügyét. Minden rendtagot, portást, egyéb alkalmazottunkat fel kell világosítani, mert nem csak az elöljárók kerülhetnek vele kapcsolatba. 
Büntetett előéletű ember, aki tökéletes színész. A napokban járt nálunk, és mivel én a körlevél alapján nem szóltam senkinek, itthon sem voltam, más rendtag került vele kapcsolatba, és tökéletesen becsapta. Nem lehet másként megmenekülni a csapdájából, csak ha tudod, hogy csaló. Annyira szavahihető. 
Az interneten elég beütni a nevét. Hihetetlen történetek vannak róla leírva, fényképe is van, amit kinyomtatva oda kell adni szerintem minden portára, és szerintem azonnal hívni kell a 112-őt, ha megjelenik. Jó volna eljuttatni a figyelmeztetést egyházmegyés papi listákra is. Tud ebben valaki segíteni? 
Csatolok egy figyelmeztető plakátot, amit most készítettem a mieinknek. Ha valaki akarja, használhatja.
Ezt a híradó részletet 2009-ből mindenkinek ajánlom. Most szabadlábon van, és tovább "dolgozik".
{youtube}dWTFG4kn7vU{youtube}
Köszönöm az eddigi jelzéseket is, sajnálom, hogy nem figyeltem fel eléggé rá.