Sportolj, tanulj, imádkozz

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_JoanMacDonald.jpgAz évek telnek, de te ne engedd el magadat! Nem az évek győznek le, hanem a kényelem és a lustaság, a semmittevés!! Kell a fizikai testednek a sport, a mozgás, szellemi képességének az olvasás, a tanulás, lelkednek az ima, szentírás olvasás, templomba járás. Ha nem használod a tested, elsorvad, de az értelmed, a lelked is ugyanúgy sorvad el, ha nem tartod mozgással életben. Csak az lesz a tied amit használsz! 

Sportolj, tanulj, imádkozz, bontsd ki Isten neked adott drága ajándékait, 

Csaba t. 
A 75 éves nő több mint 27 kilót adott le, és most egészségesebben él: „Belefáradtam, hogy folyton beteg és fáradt voltam”
Az idős nő akkor érkezett el a törésponthoz, amikor az orvosa azt mondta neki, hogy a súlya komoly problémát jelent, és magas vérnyomást okoz.
Öt évvel ezelőtt Joan MacDonald még járni is csak nehezen tudott. A súlya megnehezítette számára, hogy aktív legyen, így például lépcsőzni is nehezen tudott. Ugyanakkor állandóan kimerült volt, és fájdalmas ízületi gyulladástól szenvedett.
Az orvosa azt mondta neki, hogy emelnie kell a gyógyszeradagját, mert magas a vérnyomása. Ezért amikor a lánya, Michelle MacDonald fitneszedző meglátogatta őt, próbált hatni az édesanyjára, hogy javítson az étrendjén, és mozogjon többet, hogy egészségesebb legyen.
„Amikor Michelle ultimátumot adott nekem, hogy kezdjek valamit az életemmel, arra gondoltam, hogy most vagy soha” – mondta Joan MacDonald. „Belefáradtam, hogy folyton beteg és fáradt voltam. Csak léteztem, de nem éltem.”
www.twice.hu