Böjte Csaba Adventi előadása Dunakeszin

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_23032708_1661042253926929_5781647273473683021_n.jpgAdvent első vasárnapján Böjte Csaba ferences rendi szerzetes előadást tart Dunakeszin. Az est különleges vendége a Nemadomfel Együttes. A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. 

Az előadást követően lehetőség lesz könyvvásárlásra. A könyveket Csaba testvér a helyszínen dedikálja. 
Jegyvásárlás elővételben a VOKE József Attila Művelődési Házban (nyitvatartási idő alatt) és a TIXA online jegyirodáiban 1.200 Ft/fő áron. 
Az előadás ideje alatt, a Művelődési Ház területén kihelyezett gyűjtőládákba Böjte Csaba testvér gyermekeinek gyűjtünk adományokat.
A rendezvény napjáig, a Művelődési Ház nyitvatartási ideje alatt, vájruk felajánlásaikat: tartós élelmiszert, ruházati termékeket, könyveket, játékokat.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube