Az élet legfontosabb feladata a szeretet

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_bojteCsabaofm.jpg2018. január 19. (péntek) 17.00 órai kezdettel Böjte Csaba atya, ferences rendi szerzetes "Az élet legfontosabb feladata a szeretet" címmel előadást tart  Mátészalkán, a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház színháztermében.

Mátészalka Város Önkormányzata, valamint a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait A MAGYAR KULTÚRA HETE alkalmából rendezett ünnepségsorozatra.
A rendezvény első programja 2018. január 19. (péntek) 17.00 órai kezdettel Böjte Csaba atya, ferences rendi szerzetes "Az élet legfontosabb feladata a szeretet" című előadása a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház színháztermében.
Böjte atya a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Mátészalkai Szervezete meghívására érkezik a városba. Az előadás ingyenesen látogatható.
www.haromhatar.hu

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Minden hivatás egyformán szép és jó. Ha egy fiú gondolataiban újból és újból egy lány arca jelenik meg, az azt jeleni, hogy számára Isten a házasság gyönyörű hivatását szánja, és jól teszi, ha elkezd udvarolni, mert Isten hívását követi azzal, hogy meghódítja, feleségül veszi és boldoggá teszi választottját.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 19. vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Neki szolgálni

Szent Ferenctől kérdezték egyszer, hogy kinek akar szolgálni: az úrnak vagy az alattvalónak.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube