Rockballada Csíkszeredában a Béke Királynője Iskolaközpont felépítéséért

Jótékonysági rendezvényre kerül sor Csíkszeredában a moldvai Rekecsinben megépítendő első csángóföldi magyar iskolaközpont felépítésének támogatására. A csíkszeredai Agora Alapítvány és a Szent Kereszt Főplébánia 2005. május 14-én este 21 órától egy nagyszabású szabadtéri koncertet szervez, amelyen a helyi Role együttes a Pille című rockballadát mutatja be.


A Pille rockballada segélykiáltás, amellyel fel szeretnénk hívni a figyelmet a csángók napjainkban zajló szétszóródására. A mű úttörő szerepet vállal a moldvai magyar néphagyományok számára a korszerű hang- és fénytechnika, modern hangszerelés eszközeivel, egy jóval szélesebb, mai közönségréteg felé. Általa megpróbáljuk ráirányítani figyelmet a moldvában még fellelhető népi értékekre, elősegítve megismerésüket, megbecsülésüket.

A jótékonysági előadás fő célja a figyelemfelkeltés egy nagyszabású gyűjtés megindítására az első moldvai magyar iskolaközpont felépítésének támogatására.

Szeretettel meghívjuk, jöjjön el a Pille rockballada bemutatójára, és járuljon hozzá Ön is a Béke Királynője iskolaközpont építéséhez. Segítsük adományunkkal a moldvai csángómagyar testvéreink megmaradását!


Agora Alapítvány,2005-05-07 -

http://www.erdely.ma/

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Egészen biztos, hogy az elkötelezettség, a felelősségvállalás, az odaszentelődés, az életre szóló igenek kimondása válságba került a fejlett államokban.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 24. péntek, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten Fiának tanításában hiszek

Isten Fiának tanításában hiszek, és nem az Ő prófétájának tanaiban.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube