M E G H Í V Ó A D É V A - V Á R - K Ö R R E

„Sokan voltunk, vagyunk és egyre többen leszünk azok, akiket összehozott a jóakarat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Dévai Gyermekotthon és intézményeinek megsegítésére. A tavalyi év sokunk számára bizonyította, hogy szükség van Magyarországon egy találkozóhelyre, ahol a jószándékot, a jó ötleteket, a tettvágyat össze lehetne gyűjteni és ahol lehetőség nyílik a tapasztalatok és élmények megosztására, az adomány- és önkéntes akciók megszervezésére."


A Déva-Vár-Kör következő találkozójára mindenkit nagy szeretettel várunk, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája, a gyermekek iránt, mindenkit, aki szeretné az Alapítványt bármilyen módon támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével. A következő Déva-Vár-Kör 2007. február 4. napján 15 és 18 óra között kerül megrendezésre új helyszínen
Városmajori Jézus Szíve Plébánia Kistemplomában
(Budapest XII., Csaba utca 5., a Moszkva térnél, a Kistemplom a templommal szemben állva a templom jobb oldalán található külön épület).
A találkozó kezdetén levetítjük a Csillagösvény II. című filmet, amely az Alapítvány életének legújabb fejezeteiről szól, ezt követően beszámolunk a aktuális hírekről, végül lehetőség lesz kisebb csoportokban való beszélgetésre a támogatás formáiról, az önkéntes munkáról és minden érdeklődésre számot tartó kérdésről.
A Déva-Vár-Kör 2007. évi első félévének további találkozói 2007. március 25-én, május 6-án és június 10-én kerülnek megrendezésre a fenti időpontban és helyszínen.
Mindenkit valamennyi találkozóra nagy szeretettel várunk.
A szervezők nevében: Érsek Emese

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az élő Istennek érzelmei és vágyai is vannak, személyes, élő kapcsolatra törekszik az emberrel. Az Istennel való kapcsolat nagyon mély és érzelemmel teljes. Olyan intim, diszkrét és finom hívás ez, amiről nagyon nehéz beszélni. Olyan kapcsolat, amelyben nincsen testiség, amelyben nincsen anyagi vetület, de ettől még egészen valóságos.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 27. hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus tudatosan arra kér...

Isten minden teremtett lényt – közösséget, népet, az egész emberiséget – meghív a végtelen felé.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube