Köszönetnyilvánítás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_391627683_1063255914861005_7865801019125759965_n.jpgSzívesen vállalok Erdély néző körutat, guruló lelkigyakorlatot jó embereknek.... Nem bovlit árulunk Erdély gyönyörű, Krisztus valóban él és szeret bennünket! .... Így nem nehéz egy nagybuszt mozgó kápolnává változtatni! 

Szeretettel, 

Csaba t.
Köszönetet szeretnénk mondani Böjte Csaba Testvérnek a törődésért, és a hihetetlen mennyiségű szeretetért,amit felénk árasztott a 3 napos zarándoklatunkon.
Öröm volt látni, hogy idehaza és Székelyföldön milyen szeretettel és  tisztelettel fogadják, mindenhol ahol jár, Csaba Testvért.
Nagy öröm volt szívemnek látni,hogy kollégái és az Alapítvány gyermekei milyen tisztelettel közelednek Csaba Testvér felé.
A jó Istent kérem,hogy minél tovább adjon neki minél nagyobb erőt,hogy minél hosszabb ideig tudja folytatni áldásos tevékenységét!
Mindenkinek javaslom,hogy ha meg akarja találni önmagát, induljon el zarándokolni vagy egyedül, vagy családjával, vagy barátaival.
Közösségeinknek a legnagyobb építő erő a közös zarándoklat és a közös jószolgálati munka.
Csaba Testvértől egy új nemzetközi projektre kaptunk felkérést,hogy a Kárpát-medence gyermekeinek tartanánk karácsonyi ünnepséget Parajdon közösen.
Csaba Testvér számíthatsz ránk!
Ha bárki kedvet kapott a székelyföldi zarándoklatra, a Szent Ferenc Alapítvány  kollégáival vegye fel a kapcsolatot, biztos segítik útját a megfelelő útvonal megtalálásához!
Tisztelettel :
Balogh László
Pannonhalma , 2023.10.17
HISZEK AZ EGY ISTENBEN, 
mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében, 
És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban; 
ki fogantatott Szentlélektől, 
született Szűz Máriától; 
szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették; 
Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül; 
fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atyaisten jobbján; 
onnan jön el ítélni élőket és holtakat. 
Hiszek Szentlélekben. 
Hiszem a katolikus Anyaszentegyházat; 
a szentek közösségét, 
a bűnök bocsánatát; 
a test feltámadását 
és az örök életet. 
Amen.
Credo in Deum Patrem omnipoténtem, Creatórem cæli et terræ. Et in Iesum Christum, Fílium eius únicum, Dóminum nostrum, qui concéptus est de Spíritu Sancto, natus ex María Vírgine, passus sub Póntio Piláto, crucifíxus, mórtuus, et sepúltus, descéndit ad ínfernos, tértia die resurréxit a mórtuis, ascéndit ad cælos, sedet ad déxteram Dei Patris omnipoténtis, inde ventúrus est iudicáre vivos et mórtuos. Credo in Spíritum Sanctum, sanctam Ecclésiam cathólicam, sanctórum communiónem, remissiónem peccatórum, carnis resurrectiónem, vitam ætérnam. 

Amen.