Köszönet Mátyusföldre!

b_300_300_16777215_00_images_stories_551900_498524343511088_1271537903_n.jpgMilyen jól esik ilyen szép leveleket kapni, milyen jól eshet a mi mennyei Atyánknak látni, hogy az ö gyermekei mennyire szeretik egymást!! Hálás szívvel köszönöm az önök jóságát, gyermekeink iránti lehajló szeretetét! Tisztelettel kérem, hogy tolmácsolja Mátyusföldön minden támogatónknak hálás köszönetünket!! Imádságos szeretettel, Csaba t. 
 
--------------------------------------------------
 
 Kedves Csaba Testvér!
 
 
Most már mondhatjuk, hogy hagyománnyá nőtte ki magát, hogy a gyergyószentmiklósi és környékbeli  gyermekvédelmi központ  hátrányos helyzetű gyerkőceit látjuk vendégül. Számunkra volt igazi megtiszteltetés és nagy öröm, hogy együtt tölthettünk ezekkel a gyermekekkel és nevelőikkel pár napot. A legnagyobb tisztelettel adózunk annak a nevelői munkának, ahogy ezeket a gyermekeket példa értékű módon vallásra és magyarság tudatra nevelik.
 
Szeretnénk ismételten megköszönni, hogy ránk bízta, hacsak pár napra is ezeket a csodálatos szerető szívű gyereket! A vendéglátásban részt vevők egy részükkel közösségi oldalon azóta is tartjuk a kapcsolatot. Barátaim szerint a sok kedves szeretteljes soroktól feltöltődnek.
 
Tisztelettel:
 
A Magyar Megmaradásért Polgári Társulás Mátyusföld nevében:
 
Juhos Norbert     elnök.