Bontsuk ki a 2015-16-os tanév!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_csomag.jpgKezdődik a tanév! A jó Antal atyával útrakelek, hogy a határmenti gyermekvédelmi otthonainkat hosszan látogassuk. Antal atya, nemcsak felszentelt pap, hanem Erdély egyik legöregebb pedagógusa is, hisz Kolozsváron az akkor még csak Bolyai Egyetemen német-magyar szakos tanári diplomát is szerzett! Meglátogatjuk a házainkat, és két szentmisén szeretnénk együtt imádkozni az otthonaink  lakóival, és mindazokkal kik az iskolában tanítják, nevelik, jószóval, szeretettel támogatják a gyerekeinket! Éppen ezért szeretettel hívunk az alábbi programokra: 
 

-2015. aug. 28 (pé) Kisiratos – 18.oo szentmise. 

Szeretnénk imádkozni Pió atyáról elnevezett otthon új munkatársaiért, gyerekeiért, gyermekeink támogatóiért, jótevőiért! 
 
-2015. aug. 39 (szom) Székelyhíd  mellett Szentjobb –  11.00, tanévkezdő szentmise. Szent Imrét 1031 szept. 2-án, a hagyomány szerint itt Érszentimre határában, a szentjobbi apátság erdejében érte a halálos baleset! Szent István király trónörököse, Szent Imre herceg a magyar ifjúság példaképe, védőszentje, ezért a kezdődő új tanévhez, a diákok, pedagógusok eredményes munkájához szeretnénk segítő közbejárását kérni! Szeretettel várunk, hívunk minden pedagógust, diákot, szülőt, hogy imádkozzunk, hogy az új tanév eredményes legyen! Jézus azt mondja, hogy nem kaptok, mert nem kértek! Ne csak szidjuk a mai fiatalokat, az oktatást, hanem gyertek zarándokoljunk el e szent helyre, és imádkozzunk együtt egy sikeres, nyugodt tanévért!! 
 
Kisebb testvéri szeretettel, Csaba t.