Konfirmálás

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_20170409_130122.jpgGratulálok Noéminek, hogy a konfirmálás által közelebb került Jézus Krisztushoz! Köszönöm Lacinak és a gyulafehérvári ház minden tagjának a nagylelkűséget, hogy katolikus székelyekként segítettek felkészülni Noémit e jeles napra, és ünneplőben elkísérték lányunkat a református templomba!! 
Fontos, hogy magunk számára kiharcoljuk a lelkiismereti szabadságot, de ugyanakkor mi is megadjuk azt a gyermekeinknek!!
Tisztelettel,
Csaba t. 
Fülöp Noémi nagylányunk ma konfirmált. A Jó Isten folytassa a jót amit elkezdett benned, tegye áldottá életed, hogy mindig készen legyél az Ő szent akarata elfogadására. Köszönöm szépen Gudor  Kund Botond esperes úr áldozatos munkáját, hogy mindig készséges lélekkel melletted, mellettünk áll. Köszönöm a Gyulafehérvári Református Egyházközösség támogatását és külön köszönet  Szilágyi Györi Lóránd és Szilágyi Györi Ildikó szeretetteljes mellénk állásáért !!! Köszönöm Böjte Csaba testvérnek, hogy általa ilyen áldásában részesülhetnek gyerekeink és nem csak... Isten áldása töltse be mindannyiotok életét !!! 
Hálás szívvel. 
L.