Csobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_22289891_1022758114532719_6277976375754987132_o.jpgCsobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!! Ma egyetlen célom van, teljesíteni Isten első parancsolatát: "Uradat Istenedet imádd és csak neki szolgálj!" Nem csak jóban szeretnék lenni Istennel, hanem szent parancsolata szerint szeretnék egész lényemmel az Övé lenni, Őt imádni, ezért ma csak hozzá megyek!!
Este, október 10-én 22.00 órás szentmisével fog véget érni imádságos együttlétünk! Ott ahol élsz, te is bekapcsolódhatsz az imádságba, ha elzarándokolsz a hozzád legközelebb lévő templomba, kápolnába, és az oltáriszentség előtt letérdelsz!! Gyere imádkozzunk együtt! Az oltáriszentségben valóban köztünk lévő Jézus Krisztust fürdessük figyelmes szeretetünkbe!! 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. október 19. csütörtök, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube