Csobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_22289891_1022758114532719_6277976375754987132_o.jpgCsobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!! Ma egyetlen célom van, teljesíteni Isten első parancsolatát: "Uradat Istenedet imádd és csak neki szolgálj!" Nem csak jóban szeretnék lenni Istennel, hanem szent parancsolata szerint szeretnék egész lényemmel az Övé lenni, Őt imádni, ezért ma csak hozzá megyek!!
Este, október 10-én 22.00 órás szentmisével fog véget érni imádságos együttlétünk! Ott ahol élsz, te is bekapcsolódhatsz az imádságba, ha elzarándokolsz a hozzád legközelebb lévő templomba, kápolnába, és az oltáriszentség előtt letérdelsz!! Gyere imádkozzunk együtt! Az oltáriszentségben valóban köztünk lévő Jézus Krisztust fürdessük figyelmes szeretetünkbe!! 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2017. december 15. péntek, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube