Csobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szentek_22289891_1022758114532719_6277976375754987132_o.jpgCsobánkán ezen a szép napon elkezdtük a szentségimádást!! Ma egyetlen célom van, teljesíteni Isten első parancsolatát: "Uradat Istenedet imádd és csak neki szolgálj!" Nem csak jóban szeretnék lenni Istennel, hanem szent parancsolata szerint szeretnék egész lényemmel az Övé lenni, Őt imádni, ezért ma csak hozzá megyek!!
Este, október 10-én 22.00 órás szentmisével fog véget érni imádságos együttlétünk! Ott ahol élsz, te is bekapcsolódhatsz az imádságba, ha elzarándokolsz a hozzád legközelebb lévő templomba, kápolnába, és az oltáriszentség előtt letérdelsz!! Gyere imádkozzunk együtt! Az oltáriszentségben valóban köztünk lévő Jézus Krisztust fürdessük figyelmes szeretetünkbe!! 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Hiába ülök ábrándosan a Balaton közepén egy hajóban, és várom, hogy a szél majd a partra repít, ha nem tartom készenlétben a vitorlát, hogy a fuvallat belekaphasson, nekifeszüljön, és vágyaim felé repítsen. Ha kitartóan tesszük Isten akaratát, s így egyre jobban átadjuk életünket neki, akkor Ő mind jobban átveszi lelkünk vezetését.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. március 17. szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mivel indította útra a mennyei Atya?

Mivel indította útra a mennyei Atya Szent Fiát, mit ajándékozott Neki?
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube