Hójancsi és Hójuliska a hintán!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_28424413_1705062592884582_3223220579266593953_o.jpgMeghirdetünk a házaink között egy alkalmi hóember szépségversenyt! Külön pontozzuk az ötletességet és a kivitelezés ügyességét!
Örömmel értesítlek, hogy az első hó-pálya művek megérkeztek a nagy "HÓHÁNYOK" címre! Zsombolyáról, ahol az utóbbi 10 évben nem volt ennyi hó, egyenesen két alkotással jelentkeztek! 
Igret Sándor edző által lelkesített csapatot kérem fel, hogy a hó-bortos hó-embereket zsűrizzék, és a leg hó-rihorgas, hó-bókos, hó-rorisztikus, hó-ldkoros alkotást hó-nosítsák alapítványunk hó-nlapján! Ugyancsak őket kérem fel, hogy tavaszfelé hó-zzanak létre egy hó-ember hó-szpiszt is, hogy ne hó-gy, hó-kusz -pókusz és hó-mok alatt hó-ntalanná váljanak a hó-manók!
Jó vetélkedést kívánok hó-nfitársaim! 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Ha már van hó, tegyünk bele kakaót ! 
Bizonyára sokan már építettetek hóembert, vagy valami mást építettetek vagy alkottatok, formáltatok az életben. Ha nem, akkor soha nem késő. Isten az idők kezdetétől alkot és szüntelenül azt csinálja. Nem azért mert be van osztva a 24 órája: 8 óra munka, 8 óra pihenő és 8 óra szórakozás, hanem mert alkotni jó! Alkotásról szól az élet! Alkotni érdemes! Körülnézünk és látjuk Isten szép alkotásait. Minket, embereket is megajándékozott ezzel az alkotási képességgel. Jó látni ahogy az emberek mennyi erőt, energiát, figyelmességet fektetnek bele munkájukba. Jó látni például egy asztalost, ahogy abból a fából milyen szép asztalt, szekrényt tud álmodni, alkotni. Vagy például egy mérnököt, abból a vasból milyen vonatot tud álmodni, alkotni. Egy írót, költőt, ahogy abból az ABC-ből milyen írásokat tud alkotni. Vagy azokat az embereket akik álmodnak egy gyermeket, majd életet adnak neki! Ne aludjunk el, mert alkotnunk kell ezen a Földön!
Adjunk hálát ezért Urunknak, Istenünknek!
A képen, a tegnapi alkotásuk a zsombolyai gyerekeknek!