Pünkösdre készülve …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_punkosdrekeszulve.jpgEljön az Igazság Lelke.... Ígéri a megváltó Krisztusunk nekünk!! A mai ember mint a sivatagban a vándor szomjazik az igazságra, és képes szembe fordulni bárkivel, bármivel, ha úgy érzi, hogy a számára szent igazságot sérelem éri!! Hihetetlen szomjúság van bennünk az igazság után mert az Igazság maga az Isten, ezért nem érjük be soha töredék, vagy részigazságokkal, nekünk a végtelen, ragyogó  szépségű, teljes Igazság kell!
Hiszem, hogy ha ilyen hatalmas vágyat ültetett Teremtőnk a tiszta forrás, az őszinte, világos igazság után, akkor az megtalálható, elérhető, olyan ország, melyet az ember nem csak felfedezhet, de be is lakhat, melyben örök otthont építhet magának! 
Pünkösdre készülünk, imádkozva kérjük, hogy ébredjen fel és mind egy nagy folyó áradjon ki szép világunkra az Igazság lelke, s mossa ragyogó tisztára világunkat!! 
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 19. szombat, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube