Pünkösdre készülve …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_punkosdrekeszulve.jpgEljön az Igazság Lelke.... Ígéri a megváltó Krisztusunk nekünk!! A mai ember mint a sivatagban a vándor szomjazik az igazságra, és képes szembe fordulni bárkivel, bármivel, ha úgy érzi, hogy a számára szent igazságot sérelem éri!! Hihetetlen szomjúság van bennünk az igazság után mert az Igazság maga az Isten, ezért nem érjük be soha töredék, vagy részigazságokkal, nekünk a végtelen, ragyogó  szépségű, teljes Igazság kell!
Hiszem, hogy ha ilyen hatalmas vágyat ültetett Teremtőnk a tiszta forrás, az őszinte, világos igazság után, akkor az megtalálható, elérhető, olyan ország, melyet az ember nem csak felfedezhet, de be is lakhat, melyben örök otthont építhet magának! 
Pünkösdre készülünk, imádkozva kérjük, hogy ébredjen fel és mind egy nagy folyó áradjon ki szép világunkra az Igazság lelke, s mossa ragyogó tisztára világunkat!! 
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt mondják, hogy a fa arra esik majd hulltában, amerre hajolt életében. Amilyen széppé vagy torzzá formáltuk magunkat az életünkben, olyan pályára állunk a halálunk pillanatában. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. október 22. hétfő, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nyugalom

Az embernek imáiban állandóan kutatnia kell, mi az ő testreszabott feladata, és azt nyugodtan, következetesen valósítsa meg. Jézus nem siet. Bármennyire is sürgeti Istent a világ megváltásának nagy kérdése, nem születik két hónapra az angyali látogatás után.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube