Pünkösdre készülve …

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Szent_helyek_punkosdrekeszulve.jpgEljön az Igazság Lelke.... Ígéri a megváltó Krisztusunk nekünk!! A mai ember mint a sivatagban a vándor szomjazik az igazságra, és képes szembe fordulni bárkivel, bármivel, ha úgy érzi, hogy a számára szent igazságot sérelem éri!! Hihetetlen szomjúság van bennünk az igazság után mert az Igazság maga az Isten, ezért nem érjük be soha töredék, vagy részigazságokkal, nekünk a végtelen, ragyogó  szépségű, teljes Igazság kell!
Hiszem, hogy ha ilyen hatalmas vágyat ültetett Teremtőnk a tiszta forrás, az őszinte, világos igazság után, akkor az megtalálható, elérhető, olyan ország, melyet az ember nem csak felfedezhet, de be is lakhat, melyben örök otthont építhet magának! 
Pünkösdre készülünk, imádkozva kérjük, hogy ébredjen fel és mind egy nagy folyó áradjon ki szép világunkra az Igazság lelke, s mossa ragyogó tisztára világunkat!! 
Szeretettel, 
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az esővíz a sáros agyagon keresztül jut a föld mélyébe, és kristálytiszta forrásként tör újra elő, hogy csillapítsa szomjunkat, így a pap méltatlansága nem akadályozza meg, hogy Krisztus cselekedjék általa a szentségek kiszolgáltatásakor.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2018. május 22. kedd, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mikor én letérdelek...

Egy időben én is tanulmányoztam a keleti vallásokat, de nekem nagyon hiányzott a sok személyes kapcsolat, a szentek, a hozzám gyengéden odaforduló, megbocsátó Jézus, az irgalom, az élő, személyes istenkapcsolat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube