Isten vezet minket…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_38600593_1851627741579502_6081405513378037760_o.jpgAz életútján vándorló ember erőfeszítéseit Isten nem nézi ölbe tett kézzel, törvényeivel utat mutat , vezet,  parancsai iránytű a kezünkben.
Hihetetlen távlatok nyílnak meg az előtt az ember előtt, aki bizalommal megfogja  Ura , Istene kezét , és a földi szemünkkel is látható szentségek által elindul a kibontakozás felé.
A szentségek a hit jelei, nem úgy hatnak mint a varázslat vagy az amulett , csak élő hitünkkel tudjuk átkarolni őket , és beléjük kapaszkodva útra kelni.A hit kegyelmi adomány, csodálatos ajándék , mellyel átölelhetjük a Végtelen Istent ! Mindenki megkapja , aki kéri-de kérni kell-, éppen ezért tudatos döntés , akarati cselekedet is.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. január 22. kedd, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube