Isten vezet minket…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_38600593_1851627741579502_6081405513378037760_o.jpgAz életútján vándorló ember erőfeszítéseit Isten nem nézi ölbe tett kézzel, törvényeivel utat mutat , vezet,  parancsai iránytű a kezünkben.
Hihetetlen távlatok nyílnak meg az előtt az ember előtt, aki bizalommal megfogja  Ura , Istene kezét , és a földi szemünkkel is látható szentségek által elindul a kibontakozás felé.
A szentségek a hit jelei, nem úgy hatnak mint a varázslat vagy az amulett , csak élő hitünkkel tudjuk átkarolni őket , és beléjük kapaszkodva útra kelni.A hit kegyelmi adomány, csodálatos ajándék , mellyel átölelhetjük a Végtelen Istent ! Mindenki megkapja , aki kéri-de kérni kell-, éppen ezért tudatos döntés , akarati cselekedet is.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. október 21. vasárnap, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube