Isten vezet minket…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_38600593_1851627741579502_6081405513378037760_o.jpgAz életútján vándorló ember erőfeszítéseit Isten nem nézi ölbe tett kézzel, törvényeivel utat mutat , vezet,  parancsai iránytű a kezünkben.
Hihetetlen távlatok nyílnak meg az előtt az ember előtt, aki bizalommal megfogja  Ura , Istene kezét , és a földi szemünkkel is látható szentségek által elindul a kibontakozás felé.
A szentségek a hit jelei, nem úgy hatnak mint a varázslat vagy az amulett , csak élő hitünkkel tudjuk átkarolni őket , és beléjük kapaszkodva útra kelni.A hit kegyelmi adomány, csodálatos ajándék , mellyel átölelhetjük a Végtelen Istent ! Mindenki megkapja , aki kéri-de kérni kell-, éppen ezért tudatos döntés , akarati cselekedet is.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 25. szombat, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube