Isten vezet minket…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_38600593_1851627741579502_6081405513378037760_o.jpgAz életútján vándorló ember erőfeszítéseit Isten nem nézi ölbe tett kézzel, törvényeivel utat mutat , vezet,  parancsai iránytű a kezünkben.
Hihetetlen távlatok nyílnak meg az előtt az ember előtt, aki bizalommal megfogja  Ura , Istene kezét , és a földi szemünkkel is látható szentségek által elindul a kibontakozás felé.
A szentségek a hit jelei, nem úgy hatnak mint a varázslat vagy az amulett , csak élő hitünkkel tudjuk átkarolni őket , és beléjük kapaszkodva útra kelni.A hit kegyelmi adomány, csodálatos ajándék , mellyel átölelhetjük a Végtelen Istent ! Mindenki megkapja , aki kéri-de kérni kell-, éppen ezért tudatos döntés , akarati cselekedet is.
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Csak a mesékben él ronda, gonosz Vasorrú Bába és ártatlan, gyönyörűséges, csupa jóság Hófehérke. Csak a mesékben létezik, hogy minden fekete vagy fehér. Az életben csak árnyalatok vannak, a dolgok sötét- vagy világosabb szürkék. A világon minden embernek van esélye arra, hogy megtanuljon szeretni, hogy ő is elinduljon az élet útján. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2018. augusztus 19. vasárnap, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ne beszéljetek...

A papok általában tudták, hogy a környezetükben ki jelentett, sőt voltak, akik maguk figyelmeztettek:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube