Pap Zselyke

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_Festivitate_244.jpgSok- sok szeretettel köszöntöm Pap Zselykét aki sikeresen letette Kolozsváron az államvizsgáját pszichológia szakon!! Gratulálok és büszke örömmel megosztom a levelét! Imádkozom, de nem csak érte, hanem azért is, hogy mind az öt vér szerinti és mind az 5.000 fogadott testvérkéje kövesse a szép példáját!!
Szeretettel,
Csaba t.
Kedves Csaba testvér!
Tegnap sikeresen befejeződött az államvizsgám. Nagyon örültem neki, hisz 10-est fognak ráírni a diplomámra :)
De nem álltam volna ott azon a színpadon, hogy átvegyem a diplomát, ha 7 évvel ezelőtt nem mehettem volna líceumba az alapítvány segítségével. Ha akkor nem lettem volna befogadva Csíksomlyóra biztosan más úton járnék ma.
A Kolozsvári kollégium 7 nagylánya ballagott idén, és úgy érzem, hogy mindegyikük sikere külön külön bizonyíték arra, hogy nem a család anyagi háttere az ami végigsegít egy egyetemistát 6 vagy 8 vagy több kemény szesszión. Büszke vagyok rá, hogy ilyen nagy és erős család áll az én hátam mögött és köszönöm a segítséget és biztatást amit mindig kaptam az elmúlt években, amikor csak szükségem volt rá. Igyekszem majd méltó módon tovább vinni mindazt amit kaptam és hiszem, hogy én is hozzátehetek majd egy kicsit ahhoz a nagy lépéshez amit az alapítvány tett egy jobb életért Romániában.
Köszönettel és szeretettel,
Zselyke