Isten kegyelméből haza értem Dévára

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/jotekonysagi-koncert-a-budapesti-sportarenaban/thumbs/img_8662.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/jotekonysagi-koncert-a-budapesti-sportarenaban/thumbs/img_8662.jpg

ImageIsten kegyelméből haza értem Dévára, innen köszöntlek mindnyájatokat nagy nagy szeretettel.

 

 

Kedves Testvérek!

Isten kegyelméből haza értem Dévára, innen köszöntlek mindnyájatokat nagy nagy szeretettel. 
Az úti célul kitűzött programokat, - hálatelt szívvel mondhatom, - sikerült mind teljesíteni. 
Voltam Norvégiában, hol nagy nagy szeretettel fogadtak bennünket. Ma egy hete inkább a norvég egyetemisták, az ő szüleik, barátaik, ismerőseik vendége voltam. Vasárnap együtt ünnepelhettem a Norvégiai magyar testvéreimmel.
Kedden Várpalotán tettem tanúságot Isten irántunk való végtelen szeretetéről, szerdán Budapesten volt egy előadás, csütörtökön a Harkányi szabadegyetem vendége voltam. Mindenütt nagy nagy szeretettel fogadtak, telt teremmel, és nagy nagy nyitottsággal az általam hirdetett keresztény értékek iránt.
A tegnap volt egy nagyszerű esemény, a Budapesti Sportarénában, egy nagyszerű koncert, melyet a "NEM ADOM FEL" nevű együttes szervezett a mi javunkra. Óriási élmény volt látni a stadiont megtöltő több ezer nézőt, és a sok sok nagyszerű, nagylelkű sztár vendéget, előadót. A rendezvény védnökei a Magyar Köztársaság hajdani és jelenlegi elnökeinek a feleségei voltak, ők személyesen is megtisztelték rendezvényünket, kedves szavakkal buzdítottak a szeretetre, a tovább lépésre.
A "Nem Adom Fel" együttest sérült, fogyatékosságokkal együtt élő fiatalok rendezték. Óriási szeretettel, jóakarattal, és bátran állíthatom, hogy művészi érzékkel szervezték meg a jótékonysági koncertet. Engem többször is könnyekig meghatottak lüktető életerőjükkel, vidámságukkal, lendületességükkel, mellyel belevetették magukat a rendezvénybe, az előadásba. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára, példaértékű az a remény, tenni akarás, amellyel azt szeretnék elérni, hogy jobb legyen a világ általuk. Bizalmuk, reményük úgy gondolom, hogy nem csak nekem, hanem a koncerten részt vevő mindannyiunknak nagyon sokat nyújtott. 
Szeretetük, kemény munkájuk, - melyet nem győzök köszönni - súlyos milliókat hozott az épülő új székelyföldi  otthonunk számára. Remélem, hogy a jövő nyáron munkájuk gyümölcsét a kész gyermekvédelmi otthont, együtt, velük fogjuk tudni felszentelni.
A fénykép albumban Márton Katalin felvételei remélem ízelítőt tudnak adni a nagyszerű rendezvényről. 
Isten által teremtett világ jóságát hirdetve,  

csaba t.

 

{zoomcat catid=502}