Civileknek adott fogadást Herczegh Anita

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_D__YT201704280556.jpgIsten áldását kérem Anita asszonyra, s az ő munkájára!!

Tisztelettel,

Csaba t. 
Jószolgálati és civil szervezetek képviselőinek adott fogadást péntek este Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége Budapesten, a Centrál Színházban.
A rendezvényen olyan szervezetek, egyesületek képviselői vettek részt, akikkel az államfő felesége az elmúlt öt évben együtt dolgozott.
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (j) jószolgálati és civil szervezetek képviselőinek ad fogadást a budapesti Centrál Színházban 2017. április 28-án. A rendezvényen olyan szervezetek, egyesületek képviselői vettek részt, akikkel az államfő felesége az elmúlt öt évben együtt dolgozott. MTI Fotó: Illyés Tibor
“Az elmúlt 5 év számomra meghatározó élménye, hogy nap mint nap gyűjthettem a jóra, szeretetre, segítségnyújtásra felesküdött >szép lelkű< nők és férfiak ismeretségét, megtisztelő bizalmát” – fogalmazott köszöntőjében Herczegh Anita, hozzátéve, hogy találkozhatott is a résztvevőkkel, akik ha jótéteményről van szó, elszántak, harcos természetűek, sosem adják fel.
Az államfő felesége kiemelte, hogy a segítségnek mindig van helye és kereslete. “Köszönöm, hogy számon tartják, hol van a legnagyobb szükség a biztatásra, erőre, jó szóra; hol kelne el legjobban egy tál étel, vagy egy kis figyelem, amit éppen Önök adhatnak meg” – mondta Herczegh Anita.
Arra kérte a résztvevőket, hogy “sose hagyják abba, keressenek-kutassanak, hogy mindig találjanak csatlakozókat, rokon lelkeket, akiknek ugyanaz a céljuk: több irgalom, több odaadás, több segíteni kész, kinyújtott kéz”.
A több mint harminc szervezet – köztük a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a pécsi Dóri házat működtető Szemem Fénye Alapítvány vagy a Tápláló szeretet programot útjára indító nógrádi Napraforgó Egyesület – munkatársai a színház Jó emberek című előadását tekintették meg. A színdarab után adott fogadáson a Máltai Szeretetszolgálat gyulaji szövetkezetének termékeit szolgálták fel a mintegy hetven vendégnek.
www.hirado.hu