Magyar Költészet Napja Bécsben

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_npkltszet.jpgJó, jó híreket kapni, jó azokat örömmel az ablakba kitenni!! Gratulálok mindazoknak, kik ünneplőbe öltözve verseket mondanak, mondatnak felnövekvő gyermekeikkel! Hiszem, hogy ennél szebb ajándékot ilyenkor e szép tavaszban nehéz adni egy bontakozó léleknek!!

Fejhajtással,

Csaba t. 
Magyar Költészet Napja... 14-én szavalóversenyt tartottak Bécsben. 10 órakor kezdődött. A nagykövet úr nyitotta meg, a felelős rendező felolvasta Orbán Viktornak a résztvevőkhöz intézett köszöntő levelét.
Ott voltam, sokat fotóztam. Volt mit, mert csak a résztvevők száma 305 volt! „Óvodások” kategória is volt! 
A verseny egy részét, a 3 helyszín közül, és az eredményhirdetést az általad is ismert nagykövetségi épületben tartották. (Idemásolok egy ottani képet. Kissé homályos, mert bemásolt fotó.) 
Sok szülő is ott volt. Bécsi magyar gyerekek kis tánccsoportja is fellépett. Jó volt látni és hallani, hogy a néptáncos gyerekek és mindazok, akik a szavaltak (erre felkészültek!), mesét mondtak, értelmes dolgokkal töltik az idejüket, nem kicsit a szülők törődésének köszönhetően. 
Szeretettel
László

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2018. július 23. hétfő, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek és a pénz...

A XVI. században II. Gyula pápa Rómában egy nagy székesegyházat akart építeni, a Szent Péter-bazilikát, amely méltó hely lesz, hogy a kereszténység központja legyen, mert a kora középkorból származó épület erős javításra szorult.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube