Milyen jó ilyen szép leveleket kapni....

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_FB_IMG_15027763925736641.jpgLám lám már a földön milyen sok szeretetet szül a jóság!! Milyen jó lesz a mennyek országában találkozni olyanokkal akik talán nekünk köszönhetik az üdvösségüket!!! Álljunk neki tiszta szívvel szeretni egymást!! Örömteli szívvel,

Csaba t. 
Kedves Csaba Atya!
Úgy gondoltam leírom önnek a gondolataimat, mert ez szóba hosszú,és alkalomfüggö is. Nagyon várom az idei motoros túrát,aminek köszönhetően újra egy kicsit ott lehetek.Amíg a párom motoroztat,addig én el szoktam vegyülni a gyerekekkel és tudom,látom akkor nem lenne lehetőség beszélgetésre.
2004 nyarán mikor Pécsre hozott egy busznyi gyermeket,akkor nyaralt nálunk egy hétig,egy leányka.
Albu Andrea.Addig úgy éreztem a lehetőségeim,csak az adomány gyűjtést engedik meg,akkor Judit rábeszélésére jelentkeztem én is.Olasz faluba mentünk,Andival,ill. ott volt még egy családnál 2 fiú.
Szerényen fogadtuk,a lehetőségeinkhez képest megpróbáltam a maximumot adni,szeretetben,élményben,nagy családomban vendégségbe stb.Kézzel fogható ajándékot szerényen..Sose felejtem el hogy 3 nap eltelt mire nem rezdült össze egy puszitól,öleléstől.
Hittem akkor is hogy jól érezte magát,lányaimmal,kutyánkkal.Mondtam hogy nem egy hétre fogadtam kislányomnak,hanem örökre,azóta levél,csomag,közösségi oldal segítségével figyeljük életét.Sokszor csak pár jó szó...Azóta lányaim felnőttek,minden évbe egy családi vasúti kedvezménynek köszönhetően ketten nyaralnak valahol pár napot,az idei választás Olaszországra esett.Nagy álmuk vált valóra,eltöltöttek egy éjszakát Rómába,és egy napot Andinál.
Nagyon örültem hogy ha én nem is láthatom,küldhetek neki puszit,ölelést,"csajos" ajándékot.Ö már 10 éve kint él,dolgozik,egyengeti kis életét,jó kapcsolatban anyukájával,testvérével.
Hát visszajöttek lányaim,tele ajándékkal,élményekkel,elhalmozta őket mindennel,sírva fogadta őket az állomáson,kezüket alig engedte el.Nagyobbik lányom próbálta meghívni,fizetni azt mondta lehetetlen volt,annyira adni akart.Pedig azt én szerettem volna...
Ezért írok,és elnézést a hosszú levelemért.
Nagyon régóta kísérem figyelemmel,szeretettel munkásságát,biztos vagyok benne hogy sok visszajelzést kap.Most ezzel szerettem volna én is,megköszönni a magam,lányaim,és a világ nevében egy jó embert a sok közül,akit felkarolt,támogatott amíg kellett.
További jó munkát,véget nem érő szeretetet,türelmet kívánok,tisztelettel:
Horváth Veronika

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az élő Istennek érzelmei és vágyai is vannak, személyes, élő kapcsolatra törekszik az emberrel. Az Istennel való kapcsolat nagyon mély és érzelemmel teljes. Olyan intim, diszkrét és finom hívás ez, amiről nagyon nehéz beszélni. Olyan kapcsolat, amelyben nincsen testiség, amelyben nincsen anyagi vetület, de ettől még egészen valóságos.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2019. május 27. hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jézus tudatosan arra kér...

Isten minden teremtett lényt – közösséget, népet, az egész emberiséget – meghív a végtelen felé.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube